Hjørring-butik har langet tasker, tegnebøger og handsker over disken i 30 år

HJØRRING: 1. marts 1989 åbnede Helm første gang i Hjørring. Lædervareforretningen i Østergade har 30 års jubilæum, og det skal fejres med masser af gode tilbud.

Helm er en specialbutik med blandt andet tasker, tegnebøger og handsker i varesortimentet. Klassiske, gedigne og stilfulde varer er kombineret med de helt nye, hippe modevarer fra anerkendte producenter på markedet.

Lige nu frister nye tasker i lak og glad-i-låget-forårsfarver på butikkens hylder, og butikschef Sanne Høgsted samt medarbejderne Tove Sørensen, Dorthe Nielsen og Bettina Madsen står klar til at hjælpe og vejlede kunderne. For dem er service et nøgleord, og de sætter handling bag ordet.

- Her er kunden i centrum og servicen i højsædet, lyder det fra teamet.

- Vi skal jo matche netbutikkerne, og vi kan altså noget, netbutikken ikke kan - nemlig vejlede og servicere kunderne. Og vi går langt for vores kunder.

- Vi vil gerne gøre lidt ekstra for at hjælpe, og vi har altid været kendt for vores gode service, siger Sanne Høgsted.

Nyt på vej ...

Sanne Høgsted har været ansat i Helm i 15 år. Hun er udlært i Helm og var efterfølgende ansat et par år. Efter en kort pause væk fra butikken, blev hun hentet ”hjem” til Helm, og hun har nu stået i spidsen for det lokale team som butiksbestyrer siden 2009.

- Der er sket en kæmpe udvikling siden butikken åbnede første gang i Hjørring, konstaterer Sanne Høgsted.

- Vi udvikler os hele tiden.

- Og der går ikke en eneste måned, hvor vi ikke får nye varer - så det er bare med at holde øje, lyder opfordringen fra Sanne og hendes team.

Mega-god arbejdsplads

Helm er en 200 år gammel familie-ejet kæde. I dag tæller den 12 fysiske butikker og en netbutik, og butikken i Hjørring åbnede som den anden i rækken.

Sanne Høgsted og kollegaerne føler sig i den grad som en del af ”familien”.

- Her bliver de ansatte i rigtig mange år, smiler Sanne.

Tove har serviceret kunderne i Østergade i fem år, mens Dorthe har et års anciennitet og Bettina tre.

- Det er en mega-god arbejdsplads, og jeg har stor frihed til at træffe beslutninger. Samtidig er der altid hjælp, sparring og inspiration at hente hos vores ledelse.

Familien Helm, med Peter Helm og sønner i spidsen, driver firmaet.

- Ledelsen kommer ofte med gode ideer til udvikling og nye tiltag. Og så er markedsføringen blevet meget målrettet, fortæller Sanne Høgsted.

Teamet i Hjørring-butikken har god mulighed for sparring med såvel ledelse som kollegerne i de øvrige butikker - hertil kommer, at der er bytteservice butikkerne imellem.

- Familien Helm kender os, og vi kender dem. De er synlige og nærværende, og de er aldrig længere væk end et telefonkald.

Knald på farverne

Hjørring-holdets medarbejdere stortrives i kontakten med kunder i alle aldre, og de nyder branchen, der er i konstant forandring.

Og så glæder de sig lige nu over de mange flotte farver, der dominerer butikkens hylder. Der er nemlig fuld knald på farveskalaen i foråret 2019.

Sortimentet er opdateret med tidens trends og farver. Og uanset om kunderne er på udkig efter tasker til damer, mænd eller børn, så er der næsten garanti for, at de kan finde den næste taske hos Helm i Østergade.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...