Domus Vendia med direktør Gert Jensen i spidsen skifter navn til Wenbo A/S

HJØRRING: Ejendomsselskabet Domus Vendia i Hjørring skifter navn og vil fremover hedde Wenbo A/S.
Både navn og det tilsvarende internet domæne har indtil fornyeligt været registreret af Danish Crown, som beholdt det efter fusionen med det gamle Hjørring slagteri Wenbo i 1990. Da Danish Crown for nogle måneder siden lod sine rettigheder over navnet slette valgte Hjørring firmaet at overtage registreringen.
- Wenbo er et godt gammelt Hjørring navn, mener direktør Gert Jensen fra Domus Vendia. Jeg har altid ment at det burde tilhøre et Hjørring firma, og jeg er derfor glad for at det igen er på Hjørring hænder. Og jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at navnet fremover kan pryde vores firma.
Firmaet er i øjeblikket blandt andet ved at renovere den gamle bygning på Springvandspladsen i Hjørring centrum.
Hjørring-firmaet vil med en aktiekapital på 15 mio. kr. fortsætte sit arbejde med renoveringen af gamle bygninger i Hjørring centrum omkring Springvandspladsen og i gågaden, så de kan tiltrække nye moderne butikker.
I øjeblikket er firmaet ved at lægge sidste hånd på en totalrenovering af det 1250 kvm store Stokbrohus i Stokbrogade fra 1906, og fortsætter derefter med ejendommen Stokbrogade 1 ved siden af, som blev overtaget i januar og nu er tømt for lejere.
Det er også Wenbo, der renoverer bygningerne på Springvandspladsen og i Jernbanegade. Af nye byggerier opførte Wenbo sidste år Snehvidegården i Højene, hvor der er 16 lejligheder.
Læs mere om Wenbo i Hjørring på wenbo.dk og på de sociale medier.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...