Vendsyssel Kunstmuseum byder på kreativitet og (u)hygge for hele familien

HJØRRING: Lommelygteomvisninger, skyggespilsworkshops og sanselige opdagelsesrejser - i uge 42 inviterer Vendsyssel Kunstmuseum alle børn og deres voksne indenfor til sjove og kreative efterårsferieaktiviteter.
Tag for eksempel med på lommelygteomvisning i Alkymistens Laboratorium - hvis du altså tør! Museumsinspektør Kathrine Hejborg Kristensen byder alle hverdage kl. 12.30 på gådefulde omvisninger i alkymiens verden - lyset i udstillingen slukkes og vi begiver os afsted i lommelygternes skær.
Efterfølgende kan du selv skabe magi med lys og skygge, når museets kreative værksted forvandles til en skyggespilsworkshop i tidsrummet kl. 13.00-15.00. Prisen for materialer er 25 kr.
Alkymistens Laboratorium er en sanseudstilling bestående af fire rum, som hver især formidler alkymisternes hemmeligheder i børnehøjde. Udstillingen kan beskrives som en opdagelsesrejse, hvor både sanser og kreativitet bringes i spil - her skal man ikke blot kigge på værkerne, men også røre ved dem, bidrage til dem og lytte til interessante lydhistorier undervejs. Man vil også kunne opleve et stort skyggespil, hvor der er mulighed for at skabe sine egne skyggebilleder ved hjælp af de tilhørende rekvisitter.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...