Hjørrings gader summer af liv, og butikkerne melder om god handel og hyggestemning

Birgit Eriksen
Efterårsferie i Hjørring

HJØRRING: Efterårsferien har budt på masser af sol. Og det gode vejr har trukket mange feriegæster på hygge- og shoppetur til Hjørring. Hver dag har både børn og voksne hygget sig sammen i gaderne, på legepladsen, på caféerne og i butikkerne.

Og byens forretningsdrivende glæder sig over god handel og hyggelig stemning i ferieugen.

I Vero Moda var en familie fra Aarhus på udkig efter lækkerier. Eller rettere kvinderne fra familien var på ”dame-tur”, mens mændene slog sig løs i Biltema på Frederikshavnsvej.

Salgsassistent Christina Libak Hansen konstaterede, at der ugen igennem har været mange mennesker - både i byen og i butikken:

- Vi har haft mange mennesker her - især mange fra Midtjylland. Mange af dem er i sommerhus og på camping i Løkken og Lønstrup. Der har også være rigtig mange tyske turister.

- Og så har vi haft en hel del af vores faste kunder inden for i løbet af ugen.

Dametur i midtbyen

I Vero Moda var Anne-Mette, Anna, Christine og Lotte fra Aarhus på udkig efter fristelser.

Birgit Eriksen
Familiehyggetur i Vero Moda. Anne-Mette, Anna, Christine og Lotte fra Aarhus var taget fra sommerhuset ved Nørlev Strand til Hjørring - og de valgte at tjekke midtbyens fristelser, mens familiens mænd var i Biltema.

- Vi har sommerhus ved Nørlev Strand, og nu havde vi lige en dag, hvor bare skulle ind og hygge. Min far og min mand er i Biltema, så kunne vi godt tage på dametur, smilede Anne-Mette.

Birgit Eriksen
Efterårsferie i Hjørring

Over for Vero Modas indgang var der hygge i efterårssolen omkring UNOkaffebars borde og stole, og længere ned ad gaden fristede Fjerrenseriet med fødselsdagssalg.

- Vi har meget at se til. Det er dejligt. Der har været masser af liv i gaden, og vi har haft rigtig mange kunder i butikken - der har været mange tyske turister og en del fra Sjælland og Midtjylland, fortæller Ida Schou Krogh fra Fjerrenseriet.

Birgit Eriksen
- Vi har meget at se til. Det er dejligt. Der har været masser af liv i gaden, og vi har haft rigtig mange kunder i butikken, siger Ida Schou Krogh

- Og vi har solgt rigtig mange dyner og sengetøj - sær har vi solgt mange vinterdyner de sidste par uger, fortæller hun med et nik ud i butikken.

- Vi har vasket vildt mange dyner. Folk skal til at skifte til vinterdyner. Og nu har mange jo efterårsferie, så har de lige tid til at komme ind med deres dyner og puder.

Vildt godt fodarbejde

Hos Zjoos & Posh Shooes kunne Christina Østergaard også melde om en god, travl ferieuge.

- Det har været helt crazy. Det har været helt vildt godt. Der er virkelig mange mennesker - det er et perfekt handelsvejr. Der har virkelig været mange turister i byen, og mange har fået deres feriepenge, sagde Christina Østergaard.

Birgit Eriksen
Karoline Rolle fortæller, at støvlerne fra Billi Bi og Dr. Martens har været populære hos kunderne i Zjoos & Posh Shooes. Efterårsferie i Hjørring

Hos Seeds i Brinck Seidelingsgade stod Joan gade klar til at byde de unge kunder og deres forældre velkommen.

- Efterårsferien i år har været væsentlig bedre end ferie sidste år, smilede hun.

Og hun tillægge det flotte oktober-vejr en del af æren.

- Hvis det øs-pøs-regner, søger folk ind i centrene eller også holder de sig hjemme eller i sommerhusene. Vejret har været rigtig fint, og det har spillet ind. Der kommer rigtig mange turister herind, konstaterer Joan Gade.

Birgit Eriksen
Velkommen til bords. (U)hygge og humor i Metropol ShoppingCenter.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...