Anne Heuck og Morten Toft Dietz er rykket ind i lokaler i Skolegade

HJØRRING: Dyyt Køreskole har netop åbnet i nyt teorilokale i Skolegade 2 i centrum af Hjørring.

Tirsdag aften blev lokalet taget i brug for første gang. Der er plads til 21 elever på et hold, og eleverne kommer til at sidde godt og blødt. DYYT Køreskole har nemlig investeret i biografstole fra Hjørring BioCenter.

- I det gamle lokale i Lollandsgade havde vi også biografstole, men de var efterhånden så slidte, at der måtte nye og bedre til, fortæller Morten Toft Dietz.

Ud over at sidde godt og blødt til teoriundervisning, kommer eleverne til at sidde både godt, blødt og ikke mindst sikkert i køreskolens biler. Bilparken tæller nemlig en BMW 420 Grand Coupé, en Audi A3 samt en Audi A3 cabriolet.

Anne Heuck og Morten Toft Dietz driver Dyyt Køreskole, og de tilbyder sammen med køreskolens ansatte, køreundervisning og teoriundervisning til kategori B.

De bruger “kravlegården” og glatbanen på Hjørring Køreteknisk Anlæg og er medlem af Dansk kørelærerunion samt Hjørring og omegns kørelærerforening.

- Med placeringen i Skolegade kommer vi tættere på banegården - vi har en del elever, der kommer hertil med bus og tog, og nu kan de let komme hertil til fods fra Banegården, og i cykel afstand, siger Morten Toft Dietz.

- Vi henter vores elever på skolerne og på privatadresser i Hjørring, når de har køretimer. Vi forsøger dog at tilpasse elevernes kørertider så de undgår for meget fravær fra skolen, siger Morten.

Anne overtog køreskolen i 2013, i 2015 gik hun i kompagniskab med Morten. De har læst sammen og kendt hinanden siden 2011.

- Vi har et “forretningsmæssigt ægteskab“, siger Anne.

Privat er Anne gift med Jesper Heuck og Morten er gift med Christina Toft Dietz. Begge ægtefæller deltager aktivt i driften.

Dyyt Køreskole har tidligere haft til huse i Lollandsgade. Men da der skulle opføres ungdomsboliger her, hedder adressen for Dyyt Køreskole nu - Skolegade 2.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...