I efterårsferien ventes de to danske film at trække både børn og voksne inden for

HJØRRING: MovieHouse Hjørring slår dørene op til en efterårsferier med masser af film for både børn og voksne. Og de to danske film: Far til Fire & Vikingerne og Thomas Vinterbergs film Druk forventes at trække rigtige mange gæster ind til hygge og popcorn i biografsæderne. Og Benny Bruun fra MovieHouse Hjørring forsikrer, at der er taget hånd om sikkerheden, blandt andet så biografgæsterne kan holde afstand til hinanden.

Benny Bruun og hans team er klar til at hygge om gæsterne med mad og drikke. Så det er bare at læne sig tilbage og nyde filmene.

Om Druk

Med den stjernespækkede film Druk er publikum i den grad tilbage i biografen.

Der findes en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. At alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen, problemerne synes mindre og kreativiteten stiger. Vi kender det godt; efter de første glas vin løfter samtalen sig, mulighederne åbner sig.

Martin er gymnasielærer. Han føler sig gammel og træt. Ægteskabet er gået i stå. Hans elever og deres forældre ønsker ham opsagt for at øge deres gennemsnit.

Opmuntret af teorien kaster Martin og hans tre kolleger sig ud i et eksperiment og opretholder en konstant alkoholpåvirkning i hverdagen. Hvis Churchill vandt Anden Verdenskrig i en tæt tåge af spiritus, hvad kan de stærke dråber så ikke gøre for dem og deres elever?

Filmen har høstet en lang række forrygende fem- og seks-stjernede anmeldelser.

Om Far til fire

l Far Til Fire og Vikingerne er den ellers så sammentømrede familie i krise. Mie og Ole kan ikke længere holde ud at dele værelse, Søs er træt af at fungere som familiens reservemor, og Far har ikke det sædvanlige overskud til at tackle Onkel Anders’ særegne opførsel.

Tilbage står Lille Per, som bare er ked af det hele. Onkel Anders tilmelder derfor familien et ophold på et familieterapisted, hvor familien skal leve som vikinger i en uge. I selskab med børnenes feriegæst Olivia, tager familien afsted for at få styr på tingene.

Med sig har de selvfølgelig også elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne vikinge-øvelser. Og hjælper terapien ikke på sammenholdet, så sker der til gengæld noget, når det er Bodils liv der er på spil!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...