Hjørring ErhvervsCenters nyeste iværksættertiltag ”Drop-In café” er åben hver torsdag

HJØRRING: Normalt ville man vælge hoveddøren i midten af Amtmandsboligen, når man besøger Hjørring ErhvervsCenter på Amtmandstoften 1. Fremover er det dog en rigtig god idé for iværksættere at benytte indgangen i højre side af bygningen – i hvert fald om torsdagen. Døren giver nemlig direkte adgang til Hjørring ErhvervsCenters nyeste iværksættertiltag ”Drop-In café”. Hver torsdag ml. 14-17 vil man kunne møde konsulenterne Lars og Allan, som vil give gode råd til alt, hvad der vedrører det at starte egen virksomhed.

Drop-In caféen er for alle, som enten drømmer om at blive selvstændig eller allerede har etableret sin virksomhed.

- Vi ville gerne lave et mere uformelt tilbud til vores lokale iværksættere - et sted, hvor man kan komme ind og hilse på os, få en kop kaffe og vende nogle ting med os, uden at det nødvendigvis kræver den helt store forberedelse, siger konsulent Lars Gaden Jensen.

- Vi holder jo naturligvis fast i vores tilbud om 1-1 vejledning, som også er vigtig og hvor man kan gå mere i dybden. Men vi oplever, at mange har brug for en hyppigere kontakt til os eller blot har nogle hurtige spørgsmål. Ofte er man jo alene med sin virksomhed og kan stirre sig lidt blind på nogle ting - og der hjælper vi med at vende tingene, når de opstår.

Udover sparring med konsulenterne, er tanken med Drop-in caféen, at det skal være et mødested for iværksættere, som naturligvis også kan få glæde af at mødes og sparre med hinanden.

Drop-in café er en del af Hjørring ErhvervsCenters ”StartUp Hjørring” pakke, som også indeholder tilbud som viden-caféer, 1-1 vejledning, gratis medlemskab af Erhverv Hjørring, rådgivning hos eksterne samarbejdspartnere og GARAGEN, et kontormiljø på Amtmandstoften for vækstiværksættere. Tilbud, som man naturligvis kan læse mere om på Erhvervscenterets hjemmeside eller høre om, hvis man kigger ind om torsdagen kl. 14-17.

Drop-In caféerne kræver - som navnet jo fint beskriver - ingen tilmelding.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...