Hjørring Teater præsenterer Folketeaterets opsætning torsdag 25. oktober

HJØRRING: Hjørring Teater frister med forestillingen, "Drengen, der ville være vægtløs" på Vendelbohus torsdag 25. oktober.
Folketeateret viser forestillingen klokken 19.30.
Drengen der ville være vægtløs er en skæv og underfundig komedie om, hvor svært det er at få lov til at se så langt som mod stjernerne, når horisonten for ens nærmeste er dagens varme ret fra Grillen.
René er en overvægtig nørd, som stadig bor hjemme hos sin migræne-ramte mor. Før hans far døde, skaffede han René en læreplads hos den lokale blikkenslager. Men René vil ikke være VVS’er - han vil være astronaut. Han drømmer om at flyve højt op i himmelrummet - ikke om at vade rundt i andre folks kloakslam. Han drømmer om at bo i sin egen lejlighed i storbyen - ikke om at hænge fast i barndommens provinsby med en omklamrende mor og en insisterende chef, der gerne ville overtage pladsen efter Renés far.
Renés eneste venner, Theis og Winnie, drømmer også om at finde vejen væk: Theis fifler med at score nogle hurtige, men lyssky, penge. Winnie drømmer om at vinde en sangkonkurrence og blive berømt.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...