Mandag 7. august er der igen koncert i Børglum Klosterkirke. Denne gang er det drengekoret HighFive fra Haderslev Domkirke som gæster kirken. HighFive er en del af Haderslev Domkirkes Drengekor og blev stiftet af domorganist Henrik Skærbæk i 2008. Drengekoret har flere gange sunget for det danske kongehus - bl. a. ved dåben i af prinsesse Athena i Møgeltønder Kirke. Nytårsnat sang koret på DR1 ved den tv-transmitterede nytårsgudstjeneste.

HighFive er en gruppe bestående af 5 høje stemmer fra drengekoret som tager ud og laver selvstændige koncerter. Koret gæstede Klosterkirken i 2016 med 5 drenge og succes’en var så stor at den bliver gentaget i år.

- Denne gang endda i udvidet udgave, idet de 5 gamle drenge er suppleret med 5 nye, så man har garderet sig når stemmer går i overgang. Således vil der være 10 velsyngende drenge som under ledelse af domorganist Henrik Skærbæk vil give publikum en smuk og rørende oplevelse med lyse drengestemmer i den smukke klosterkirke, lyder det i foromtalen.

Koncerten er et led i Vendsyssel Festival og man kan benytte Festivalkort. Koncerten er arrangeret af Børglum Menighedsråd.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...