CKU Vendsyssel i Hjørring holder fast i, at STU-eleverne fejres med dimissionsfest

HJØRRING: På CKU Vendsyssel i Hjørring holder man, trods mange nye regler og begrænsninger for at passe ekstra på hinanden, fast i, at STU-eleverne fejres med dimissionsfest efter endt uddannelse på skolen.

Kasper Diekmann Johansen blev fredag på Elsagervej fejret og lykønsket med sin dimission. Det foregik med den nødvendige afspritning, god afstand og lidt godt til mave og gane i pragtfuldt vejr i den frie natur og telt.

Skoleleder på STU-uddannelsen hos CKU Vendsyssel, Louise Rødkjær, overrakte en smuk rød rose til Kasper, og hans nærmeste pædagog, Marianne Raabjerg, gav ham STU-huen på hovedet og mange flotte ord med på vejen. Dagens dimittend holdt en flot tale til Marianne og havde i det hele taget mange rosende ord og tak til alle på CKU Vendsyssel for opbakning, opmuntring og skolegang.

På CKU Vendsyssel (CKUV) kan unge med særlige behov tage en tre-årig STU, hvis det ikke er muligt at gennemføre en anden ungdomsuddannelse.

STU’en er en uddannelse, som bygger bro til voksenlivet. Den er ikke kompetencegivende til optagelse på anden uddannelse og erhverv i sig selv.

Når eleven er færdig med en STU, vil den enkelte have udviklet sine personlige, sociale og faglige kompetencer og dermed være klædt bedre på til at klare sig selv.

I løbet af STU-forløbet vil eleven også blive afklaret med, hvilken vej, der vil være den rigtige for den enkelte i forhold til uddannelse eller job.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...