Formand Erik Christoffersen: - I SIND i Hjørring mener vi, at vi kan åbne for kontakten meget mere med hinanden allerede nu

HJØRRING: Corona-epidemien eller Covid19 har ramt os alle, uanset om vi er smittede. Vi har skullet stå sammen hver for sig, som det så smukt er blevet sagt. Men det er lettere sagt end gjort. Vi savner at være tæt sammen, så det kan mærkes. Måske er vi begyndt at isolere os i forhold til andre? Måske er vi også blevet bange og utrygge.

Siden begyndelsen af marts har vi skullet holde os på afstand af hinanden, uanset om vi er i familie med hinanden eller vi er venner.

Vi mangler at være i kontakt med andre.

Hvornår vi får lov til at være tættere på hinanden, ved vi ikke? Vi venter. Nu er der sket en mindre åbning. Men vi skal fortsat passe på.

I SIND i Hjørring mener vi, at vi kan åbne for kontakten meget mere med hinanden allerede nu. Vi skal i kontakt med hinanden, eller styrke kontakten med hinanden. Det kan godt være, at vi ikke må mødes fysisk tæt på, men det må vi i hvert fald på afstand eller på anden måde.

Det vil vi i SIND Hjørring sætte gang i. Men det er ikke kun at mødes, men vi skal have samlet op på den lange tid, hvor vi har været på afstand.

Vi skal have mulighed for at tale om, hvad det har betydet ikke at kunne være i kontakt med sine nærmeste på den sædvanlige måde.

Vi skal have mulighed for at tale om, hvad det har betydet ufrivilligt at være ensom / alene / isoleret. Ikke at kunne gøre noget for en ven eller et familiemedlem, som man har haft lyst til. Og værre - at vi ikke har kunnet gøre det som vores ven eller familiemedlem har brug for?

Det kan være rart eller nødvendigt at få mulighed for at snakke om disse problemer.

SIND Hjørring kan kontaktes på følgende numre: Erik Christoffersen mobil 29262053 eller Jane Larsen mobil 29829229.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...