Ilbro, Lørslev, Ugilt og Linderum vil samle en gruppe ”Grå Mænd”, som kan pusle med grønne arealer og hjælpe til med småopgaver

UGILT: Med inspiration fra Bjergby, hvor der på 10. år er pensionister, der kalder sig De Grå Mænd, som under mottoet ”Det bliver ikke ordnet, hvis vi ikke gør det”, håber Ilbro, Lørslev, Ugilt og Linderum at kunne samle en gruppe ”Grå Mænd”, som kan pusle med grønne arealer, hjælpe til med småopgaver på skolen, på anlægget, på bålpladsen, i rundkørsler, i grøfter eller andre steder, der trænger til en frivillig hånd.

De Grå Mænd får 100 procent egenrådighed over deres tid og deres funktion, og hvordan de vil organisere sig. Initiativtagerne tænker, at De Grå Mænd er en gruppe, der er gået fra arbejdsmarkedet, og som godt kan lide at holde gang i krop, sind og redskaber.

Foreningerne i området ønsker blot, at der er en gruppe, som de kan kontakte, hvis de har et arbejde, de gerne vil høre, om De Grå Mænd kan påtage sig.

Der afholdes orienteringsmøde om ordning med Grå Mænd i Ugilt Forsamlingshus tirsdag den 27. oktober klokken 19.00. Alle er velkommen.

Initiativtagerne er Ugilt borgerforening, Linderums Forskønnelse, Lørslev Spejdere, Ugilt Forsamlingshus, Lørslev Café & Kulturhus, Dansk Norsk Forening, Ungdomsklubben, Ilbro Borgerforening, ILUF, Lørslev Friskole, Vandværket, Lørslev Borgerforening & Landsbyrådet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...