Imponerede fastelavnsfest på Børglum Kloster

BØRGLUM: Katten blev slået af tønden til fastelavn på Børglum Kloster i weekenden, hvor over 30 børn deltog i festlighederne.

Traditionen tro styrede Krumme slagets gang til Fastelavn på Børglum Kloster, men der var flere kendte ansigter på dagen, da Ulven Bille fra A-Z også var taget vejen til det gamle kloster i anledningen af fastelavn.

Ulven Bille fra A-Z delte Ulveposer til de fremmødte og spredte godt stemning og godt humør. Mange farvestrålende kostumer prydede salen. Flere prinsesser var til stede, samt ninjaer i den lange række af børn til fastelavnstønden.

Tønden stod hårdt imod, men måtte til sidste se sig slået af kattekongen som var flot klædt ud som troldmanden Harry Potter.

I Børglum Kloster er at den der slår tønden ned er Kattekonge, mens den der står bagved bliver kattedronning.

Årets kattedronning blev derfor en smuk prinsesse i lyserød kjole.

De to heldige vindere blev kronet kattekonge og kattedronning og fik en lille præmie som var en lille bamse. De to vindere blev derefter fejret og slikket fra tønden blev hurtigt fordelt blandt børnene.

Efter tøndeslagningen var det forældrene der skulle udfordre hinanden i konkurrencen ’bide til bolle’.

Der blev kæmpet intenst om sejren, men til sidste blev de to vindere fundet. Ingen af deltagerne i konkurrence gik tomhændet derfra da alle fik en lille præmie for at deltage.

Fastelavnen var en stor succes og Krumme ser allerede frem til at fejringen af fastelavn næste år på Børglum Kloster.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...