Sindal-café vil holde juleaften for enlige og par, der ikke har nogen at fejre jul med

SINDAL: Nu pyntes Sindal op til jul. De kendte julestjerner monteres i lygtestanderne. Snart tændes de og skaber en hyggelig stemning i byen og sammen med de julesmykkede forretninger, der bugner af gode tilbud, er optakten til juleaften begyndt.

Julen er for de fleste mennesker en dejlig tid, hvor familierne samles og fejrer Jesu fødsel med god mad, samvær, sang og dans omkring juletræet. Men for mange er juleaften samtidig et af de tidspunkter på året, som er sværest at komme igennem. Nogen har måske lige mistet et familiemedlem, en invitation til juleaften er udeblevet, eller der kan være andre årsager til, at ensomheden trænger sig på juleaften.

- Pia og jeg har talt om, at det kunne være hyggeligt at holde jul for enlige og par, som sidder alene juleaften. Ingen skal nemlig være alene juleaften. Alle bør kunne fejre jul sammen med andre, fortæller Claus Fiehn, indehaver af Café Fiehn.

Claus har spurgt byens forretninger, hvad de synes om ideen, og om de kunne tænke sig at støtte op om arrangementet med forskellige former for sponsorstøtte. Da Claus Fiehn kun har fået positive tilkendegivelser, og flere har allerede nu givet tilsagn om støtte, har Pia og Claus bestemt sig for at tilbyde enlige og par, som ikke har nogen at fejre juleaften sammen med, at de kan holde jul på Café Fiehn. Her vil Pia og Claus holde en rigtig familiejul med and, flæskesteg, risalamande med mandelgave, kaffe, småkager, juleknas og selvfølgelig dans omkring juletræet og masser af julesange. Da der selvfølgelig også skal være julegaver, håber Claus, at hver gæst vil medbringe to små pakker til en værdi á 25 kroner til fælles pakkeleg.

Interesserede bedes henvende sig til Café Fiehn inden søndag den 16. december og få en snak med Claus om tilmelding til juleaften.

Claus Fiehn har besluttet, at det ikke skal være et økonomisk spørgsmål om deltagelse i ”Juleaften på Cafeen”, derfor er hele arrangementet gratis for de tilmeldte. Claus håber, at gæsterne vil hjælpe lidt med at rydde af bordet.

Forretninger, erhvervsliv, foreninger og private, der gerne vil være med til at gøre aftenen så festlig som mulig er velkommen til at yde sponsorstøtte på den ene eller anden måde. I cafeen ligger en liste, hvoraf det fremgår, hvad Pia og Claus Fiehn gerne vil have sponsorstøtte til.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...