Smagspanel til Køkkenområdets personale: - Det er skønt med alle de valgmuligheder

HJØRRING: Køkkenområdet i Hjørring Kommune har igen inviteret et smagspanel til at hjælpe personalet i Køkkenområdet med at holde gryden i kog, når det gælder kvalitet og retter.

- ”Det er skønt med alle de valgmuligheder” var blot en af de mange rigtigt gode kommentarer, vi fik med på vejen, da vi igen inviterede et nyt smagspanel indenfor hos Køkkenområdet i Hjørring Kommune. Det er rigtigt vigtigt for os, at få en god dialog med vores kunder, så vi ved præcist, hvad kunderne vil have. Derfor har vi inviteret både beboere og personale fra ældrecentre, botilbud samt madservice kunder, til at smage på maden, og komme med deres uforbeholdne mening her hos os, fortæller Bjørn Jensen, områdeleder for Køkkenområdet.

Tirsdag for en uge gik det løs med med beboere fra Hjørring Kommunes ældrecentre og botilbud.

- Til dette smagspanel havde vi også inviteret Hjørring Kommunes ældrechef, Lone Iversen med. I alt 16 glade kunder og en ældrechef var for en aften på ”arbejde” hos Køkkenområdet.

Smagspanelet smagte på og vurderede en hel uges menuer med hovedretter, forretter og desserter.

- Der var en rigtig god dialog omkring bordet. Vi kom vidt omkring til smagningen, lige fra de klassiske revelsben, med skysauce, kartofler og gulerødder, til colakyllingen som jo er en lidt mere utraditionel ret. Der var stor tilfredshed med smagen og maden generelt. Der var fortsat ønsker om flere moderne retter, særligt rettet mere mod fastfood som hotdogs og burgere og flere spændende grøntsager. Så det arbejder vi naturligvis videre med i udviklingen af vores menuplaner. Aftenens favoritter blev de klassiske sprøde tarteletter med høns i asparges og flæskestegen, oplyser Bjørn Jensen.

- Vi er særdeles taknemmelige for den store opbakning, vi hver gang får fra vores kunder til dette arrangement, og vi er i fuld gang med at bruge den gode konstruktive feedback vi har fået. Vi glæder os til næste omgang af ”smagspanel”, konstaterer Bjørn Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...