SE BILLEDERNE - Ejerne Christian Espersen, Morten Andersen og Jesper Hjortdal bød velkommen - og selvfølgelig var der også stegt flæsk på buffeten

HJØRRING: Hjørrings nye spisested - Hotellet - i Nørregade 33 inviterede onsdag gæster inden for til åbningsreception. Adressen har hidtil huset Det Bette Hotel, og med navneskiftet markerer de nye ejere en ny begyndelse med respekt for stedet traditioner.

Gæsterne bliver mødt af en restaurant og et køkken, der er totalt ombygget, gennemrenoveret og nyindrettet. Og ingen tvivl om, at både ejere, personale, venner af huset og håndværkere har arbejdet benhårdt og målrettet den seneste måned for at få lokalerne klar til åbningsdagen. Og de nåede i mål. Både restaurant og køkken står knivskarpt, og gæsterne kan nyde deres mad i hyggelige, smagfulde og indbydende omgivelser.

Torsdag åbner Hotellet dørene for de første spisende gæster. Selvom meget er forandret, så rokkes der ikke ved traditionerne. Kok Jesper Hjortdal er nemlig tilbage som leder i køkkenet, og der vil også fremover stå stegt flæsk og andre kendte klassikere på menukortet. Og selvfølgelig var der også stegt flæsk på buffeten ved onsdagens reception.

- Dem der har været her før kan se, der er sket en stor forvandling. Vi har lavet forvandlinger med respekt for det køkken, der var her før. Og for de rammer, der var her tidligere. Vi vil gerne være en familierestaurant. Og både køkken og tjenere kan deres kram, forsikrede Christian Espersen i sin velkomst.

Stedet er ejet af driftselskabet Hotellet Aps. Ejerkredsen udgøres af trekløveret Christian Espersen, Morten Andersen og Jesper Hjortdal, og den daglige drift er lagt i hænderne på Jesper Hjortdal og hans team.

Foruden restaurant er der 20 værelser tilknyttet Hotellet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...