Annie K. Larsen og Henrik Vorum tilbyder Botox-behandlinger i nyåbnet speciallægeklinik i Hjørring

HJØRRING: Kosmetisk sygeplejerske Annie K. Larsen og speciallæge Henrik Vorum har åbnet en ny, kosmetisk speciallægeklinik i Hjørring. Klinikken tilbyder Botox-behandling, der kan reducere ansigtsrynker.
Larsen & Vorum - Kosmetisk Klinik Nord har lokaler på første sal på Nørrebro 10 -12, der også huser Øjencenter Nord, Nyt Syn og Audionova Hørecenter.
Klinikken har siden august været åben for aftaler, og den officielle åbningsreception er fredag 16. november fra klokken 15 - 18.

Tryghed og tillid

Larsen & Vorum - Kosmetisk Klinik Nord er godkendt efter gældende lovkrav af Styrelsen for Patientsikkerhed.
- Vores ønske er at være de bedste behandlere, og vi gør brug af markedets bedste og mest effektive produkter. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi er samtidig opdateret på den nyeste viden, lyder det fra Annie K. Larsen og Henrik Vorum.
- Sikkerhed, tryghed og tillid er nøgleområder for os, og vi har tavshedspligt.
De forventer at tiltrække kunder, der tidligere har taget turen til Frederikshavn, Aalborg, Århus og København for at få Botox-behandlinger.
Annie K. Larsen har oprindelig uddannelse inden for kosmetik og hudpleje, og hun blev i 2006 sygeplejerske fra Vendsyssel Sygeplejeskole i Hjørring. Hun har siden arbejdet på hjerteafdelingen i Aalborg, hvor hun er uddannet som Ekkotekniker (speciale i ultralydsscanning af hjertet). Annie har de seneste ni år udført ultralydsscanninger af hjertet.
- Hos Larsen & Vorum tilbyder vi konsultation og behandlinger alle ugens dage, dog undtagen søndage, siger Annie med et nik ud i den nyindrettede, hyggelige ventelounge.

Skræddersyr løsninger

Kunderne får den første og lovpligtig konsultation ved speciallæge Henrik Vorum. Konsultationen er gratis, og man er ikke forpligtiget til at få foretaget behandling.
- Vi gennemgår her grundigt behandlingsmulighederne for den enkelte og skræddersyr en eventuel behandlingsplan efter kundens ønsker og behov samt en vurdering fra vores side.
Som speciallæge står Henrik Vorum for selve forundersøgelse af kunderne, og her er Annie også med. Annie udfører selve behandlingen med Botox. Annie er uddannet i kosmetisk behandling med Botox og Fillers, og hun er certificeret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til behandling med Botox.
- Vi har begge en videnskabelige baggrund og tilgang til opgaven. Som sygeplejerske og med mit speciale er jeg vant til at studere, vurdere og analysere - jeg er systematisk og omhyggelig og har øje for det æstetiske.

Rynkerne udglattes

Henrik Vorum arbejder dagligt ligeledes med en systematisk og omhyggelig tilgang samt en medicinsk og æstetisk vurdering af hver enkelt patient, og har mange års erfaring i virkning af og behandling med Botox.
Botox er et medicinsk præparat.
- Øjenlæger bruger det i behandling af forskellige øjensygdomme. Nogen har så siden fundet ud af at bruge præparatet kosmetisk i meget mindre doser, forklarer Henrik Vorum.
- Musklerne under huden kan man hæmme ganske let med Botox, og det fjerner trækket i huden, og derved udglattes huden og i mange tilfælde fjernes rynker helt.
Læs mere på www.larsenvorum.dk
Fakta: Botox er et mærkevarenavn på giften Botulinum toxin type A. Det er den muskellammende effekt i giften, som udnyttes til at behandle rynker i ansigtet.
Man skal være 18 år gammel for at få kosmetiske operationer i Danmark.
Kilde: Jens Ahm Sørensen, speciallæge (sundhed.dk)
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...