Lars Christoffersen frister med mange forskellige boggenrer, når han åbner dørene til det traditionsrige udsalg

HJØRRING: Teamet i Betty Mogensens boghandel i Hjørring har travlt med at gøre butikken og de mange nedsatte bøger klar til årets bogudsalg og kundernes rykind.

Det traditionsrige bogudsalg begynder 30. januar.

- Vi er super glade for at kunne fortælle vores bogelskende publikum, at vi i år har større besparelser til bogudsalget end nogensinde. Samtidig er det et år, hvor vi har et meget bredt udvalg af bøger til læsere i alle aldre, fastslår Lars Christoffersen i en pressemeddelelse.

Blandt titlerne er der især mange krimier som ”Kun et liv” af den danske krimikendis Sara Blædel eller ”Straf” af Håkan Nesser og Paula Polanski. Her er også mange livsfortællinger, blandt andre biografier om navne som tidligere statsminister Anker Jørgensen, Danmarks ukronede cremekonge Ole Henriksen eller alle tiders dansk top-darling Hilda Heick.

Til de historieinteresserede er der titler som ”Hitlers furier” om kvinderne i det nazistiske folkemord eller en bog som ”Kongeskibet Dannebrog”, der folder historien ud om kongehusets togter rundt i det danske land, som Kong Frederik og Dronning Ingrid startede.

Når det handler om livsstil, byder Anne Hjernøe ind med ”Sunde, grønne retter”, og der er guidebøger til at nå de sundhedsmæssige mål i 2019 – for eksempel ”Fit efter fødsel” eller ”Træn i det fri”.

Bogen ”Hvorfor må man ikke sige neger?” giver videnskabelige svar til børn på et hav af hverdagens små og store spørgsmål. De kan også få guidebøger til at få mere ud af deres Legoklodser, eller de kan blive introduceret til klassiske H. C. Andersen-eventyr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...