Sct. Knuds Himmel blev rejst over scenen og er klar til sommerens koncerter - lørdag gælder det Gardenparty

HJØRRING: Først tog de kulisserne til årets sommerspil i Sct. Knuds Kilde ned. Og fredag rejste de Sct. Knuds Himmel samme sted.
Der er tale om en gruppe på cirka 15 frivillige, der ulønnede bruger deres fritid og knokler for at skabe fede oplevelser for andre. De er nogle af de mange ildsjæle, der arbejder i kulissen og ikke er synlige, når musikken spiller.
Formand for foreningen Sct. Knuds Himmel, Arne Harboe, er imponeret over de frivilliges indsats.
- Det er fantastisk, at nogle bruger oseaner af deres fritid på at gøre det muligt. Grupperingen bag Hjørring Sommerspil var parat til at hjælpe med opgaven med at rejse Sct. Knuds Himmel - og det gjorde de kun få dage efter, at de havde taget kulisserne ned til Hjørring Sommerspil og ryddet hele pladsen, tilføjer Arne Harboe og minder om, at det fra alle side er vigtigt at anerkende og påskønne de frivilliges indsats.
Sct. Knuds Himmel er den store flytbare sceneoverdækning, der beskytter kunstnerne mod både sol og regn, når de optræder til friluftskoncerter. I løbet af torsdag tog frivillige sig af optakten til lørdagens Gardenparty med Poul Krebs, Karl William og Version 1.0. Himmelen bliver stående efter lørdagens koncert. Den skal nemlig være spændt ud over både Kim Larsen, der kommer til Kilden 19. juli og Bryan Adams Tribute og Queen Machine, der spiller på samme scene 24. august.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...