19.500 kroner blev cyklet hjem ved et sponsorcykelløb på Bispetorv Bycenter

HJØRRING: Butikkerne omkring Bispetorv i Hjørring havde stor succes med de tre festdage, der blandt andet omfattede sponsorcykelløb, kagebord og rollatortræf. Og en del af succesen kommer nu sygehusets børneafdeling til gavn og glæde.

Kurt Frederiksen fra Harald Nyborg kunne sammen med deltagerne i sponsorløbet overrække hele 19.500 kroner til Gitte Grauslund, der er pædagog på børneafdelingen på sygehuset i Hjørring.

- Tusinde tak for det gode initiativ, lød det fra Gitte Grauslund, der især glædede sig over, at deltagerne i cykelløbet havde så gode ben, at de til sammen kunne trampe hele 11.050 kroner ind til det gode formål.

Kun seks ryttere var i sadlen til sponsorløbet, og de opnåede at cykle mellem 22 kilometer på de to timer, mens Kristian Ramlov Andersen, der er ansat i Harald Nyborg, nåede at tilbagelægge hele 44 kilometer.

- Vi kalder os de fantastiske seks, lød det med et grin fra Kurt Kristensen, der i øvrigt tilbagelagde 24 kilometer. Og for hver tilbagelagt kilometer, cyklede han 500 sponsorkroner ind.

De 19.500 kom med gavmilde sponsorers velvillighed og rytternes gode ben ind ved sponsorcykelløbet - og et bagagerumsmarkedet på Bispetorv, der indbragte 1050 kroner.

Endnu er det ikke besluttet, hvad pengene skal bruges til på børneafdelingen.

Pengene til børneafdelingen falder på et godt tidspunkt. Børneafdelingens gamle legeplads lukker nemlig ned i forbindelse med afdelingens flytning til nybyggeriet på sygehuset. Og den nye legeplads bliver tilgængelig for hele sygehuset.

- Vi tænker rigtig meget over, hvad vi skal bruge i de nye rammer. Der bliver blandt andet brug for sandkasseting og måske en ny cykel til legepladsen. Vi har i dag en vandsøjle i spisestuen med lys og bobler i - det elsker børnene, og vi vil gerne have et par stykker mere. Men vi har endnu ikke besluttet, hvad pengene skal bruges til, sagde Gitte Grauslund.

Bispetorv Bycenter ser tilbage på tre festlige dage sammen med kunderne.

- Vi langede pølser over disken alle tre dage, og der var masser af mennesker. Det var hyggelige dage, konstaterer Kurt Frederiksen.

En af dagene bød også på et kagebord til fordel for Kræftens Bekæmpelse, og de lækre kager indbragte 3500 kroner til formålet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...