Eventchef Dennis Morild glæder sig sammen med sit team over fremgang på overnatninger, fester og sportsaktiviteter

HJØRRING: 1. marts for et år siden indtog Dennis Morild en nyoprettet stilling som salgs- og eventchef hos Dana Cup SportsCenter i Hjørring. Og han har siden - i tæt samspil med kollegaerne - sikret, at der er kommet nye og flere aktiviteter til sportscenteret.

Dennis Morild har til opgave at udvikle og sælge events, stævner, træningslejre og turneringer - aktiviteter som Dana Cup-koncernen har faciliteter til at huse.

- Og vi har rigtig mange bolde i luften hele tiden - og vi griber dem også, lyder det fra Dennis Morild.

- Vi er meget interesserede i al sport - sportsgrenen er underordnet. Og samtidig vil vi også gerne have større events i samarbejde med lokale aktører. Vi vil i det hele taget gerne trække folk til Park Vendia området.

Positivt for Hjørring

- Vi vil gerne sætte gang i aktiviteterne for at styrke hele sammenholdet lokalt. Det smitter positivt af på hele Hjørring. Lige nu har vi blandt andet fyldt op med svømmehold udefra ni uger i år.

- Selvfølgelig tiltrækker vi mange svømmere og fodboldspillere, fordi vi både har et fantastisk Vandhus samt en kunststofbane til fodboldspillerne. Men vi vil også meget gerne opruste indenfor håndbold og tennis med træningslejre. I den forbindelse er samarbejdet med de lokale klubber vigtigt for os i Dana Cup Sportscenter, siger Dennis Morild og konstaterer, at de lokale klubber med håndbold, futsal og basket er i vækst i Park Vendia.

Sovende gæster

På overnatningssiden kan Dana Cup Sportscenter tilbyde senge til 150 overnattende gæster i moderne omgivelser. Seks værelser er opgraderet til business- og erhvervsniveau og henvender sig til erhvervsgæster ude fra.

- Vi er begyndt at lave aftaler med områdets lokale virksomheder om overnatning til medarbejdere og deres gæster ude fra. Vi tilbyder komplette pakker. For gæsterne er jo tæt på både fitness og svømmehal under deres ophold hos os.

Hyttebyen kan huse 250 overnattende gæster, i hytter som Dennis Morild vælger at sammenligne med standardhytter på landets campingpladser.

Møder og private fester

- I året der er gået, er der også kommet en del møder og kurser til huset - og dem kommer der endnu flere af fremover. Hertil kommer flere og flere private fester - de har også været i stærk fremgang det seneste år. Vi har rigtig mange private fester i ordrebogen - blandt andet 20 konfirmationer. De får alle en fed oplevelse. Og med Olsen - den skaldede kok - i køkkenet, bliver festen perfekt.

- I takt med at vi bliver mere kendte, jo flere vælger at holde deres kursus og private fester her.

- Vi arrangerer også temadage for firmaer - og her skal vi også ud og hente lokale samarbejdspartnere. For vi kan ikke det hele selv. Det er vi meget bevidste om.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...