Holder ind ved Meny på Frederikshavnsvej

HJØRRING: Den populære Coca-Cola julelastbil kører for tredje år i træk rundt med julestemning, iskolde forfriskninger og merchandise til danskere over hele landet – fra Rønne i øst til Ringkøbing i vest. Hele 38 steder får besøg, og igen i år kan man få souvenir ved at donere et beløb til Mødrehjælpens julehjælp. Som noget nyt kan man i år også opleve julestemningen inden i julelastbilen.

I Hjørring holder den ind ved Meny i Hjørring 8. december fra klokken 11 - 17.

Julemusik, en iskold Coca-Cola og stor opbakning til Mødrehjælpens julehjælp til danske børnefamilier. Da den berømte Coca-Cola julelastbil sidste år tog på tur i Danmark, blev det igen et kæmpe tilløbsstykke. Danskerne strømmede til i titusindvis for at opleve det rød-hvide juleikon.

Derfor var der hos Coca-Cola Danmark heller ingen tvivl om, at julelastbilen igen i år skulle ud på tur. I år besøger julelastbilen 38 steder i Danmark for at sprede julehygge, dele forfriskninger ud og skyde julen i gang. Som noget nyt vil der i år være en kæmpe snekugle ved julelastbilen, som man kan komme ind i, og man kan også komme ind i selve julelastbilen, hvor der vil være et hyggeligt rødt og hvidt juleunivers.

- For mange danskere er det en del af juletraditionen, når julelastbilen besøger deres by med julestemning og iskolde forfriskninger. Derfor er vi glade for igen i år at kunne sende julelastbilen på tur rundt i hele landet. Sidste år var der mange, som ønskede at opleve julestemningen indefra i julelastbilen. Det har vi lyttet til, så i år kan man komme ind i julelastbilen og tage en selfie i julemandens kane, fortæller Philip Wedgwood, Senior Brand Manager for Coca-Cola i Danmark.

Sidste jul indsamlede julelastbilen over 400.000 kr. til Mødrehjælpens velgørende arbejde for økonomisk trængte børnefamilier. Ved at donere et beløb til Mødrehjælpen kunne man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem. Det blev en overvældende succes, hvor danskerne donerede i så stort et omfang, at Coca-Cola måtte bestille ekstra merchandise. Den store opbakning er man glad for hos Mødrehjælpen.

- Det er hårdt for familierne, når der ikke er råd til at holde jul. Det er både stressende og skuffende ikke at kunne fejre julen på lige fod med andre, eller ikke at kunne dele den med sine nærmeste. Derfor er det fantastisk at se opbakningen fra alle de danskere, der møder Coca-Colas julelastbil og samtidig gør en forskel for børnefamilier i Danmark, der ikke ellers ville have råd til at fejre jul. Takket være den hjælp er det muligt, at vi kan uddele julehjælp igen i år, fortæller Ninna Thomsen, direktør i Mødrehjælpen.

I år bliver der derfor to slags merchandise – den velkendte miniatureudgave af julelastbilen fra sidste år samt et begrænset antal Coca-Cola snekugler.

- Vi oplevede sidste år, at danskerne i stor stil ønskede at støtte det gode formål med Mødrehjælpens arbejde, så miniaturejulelastbilen blev simpelthen revet væk. Det er fantastisk, at danskerne i så høj grad gerne vil støtte, at flere børn får en god og hyggelig jul. Vi har i år bestilt ekstra merchandise hjem, og vi introducerer også et begrænset antal snekugler hvert sted, som vi håber, at danskerne vil tage godt imod, siger Philip Wedgwood.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...