Stort fremmøde, da der var premiere på cafemøde om autisme på Kløvergården - flere aftener undervejs

HJØRRING: Der var stort fremmøde, da Landsforeningen Autisme, Kreds Nordjylland, i samarbejde med Kløvergården onsdag aften havde arrangeret cafeaften på Kløvergården i Hjørring.

Der har længe været efterspurgt cafeaften i Hjørring.

- Vi har pt. Cafeaftener i Frederikshavn, Brovst og Hobro, og nu kunne det så endelig lade sig gøre i Hjørring. Cafe-aftnerne, henvender sig til både nye og gamle medlemmer. Man er også velkommen, hvis man er interesseret i at høre mere om autismeforeningens arbejde – også selv om man ikke er medlem, oplyser foreningen.

På cafe/netværksaftnerne har man mulighed for at udveksle erfaringer med andre familier med autisme inde på livet, om hverdagsproblemer, skolegang, samarbejde med kommunen, hjælp til selvhjælp.

- Det kan være en vanskelig situation at stå i, når man får et barn med autismespektrum-diagnose, og det kan være til stor hjælp og inspiration at møde andre, der har en hverdag, der ligner ens egen. Vi startede ud med kort at præsentere Autismeforeningen og os selv, så gik snakken ellers på kryds og tværs, ikke på noget tidspunkt var der tavshed, det var en hel fantastisk oplevelse. Vi er så glade og taknemmelige for at så mange valgte at dukke op og bidrage med den super gode stemning, lyder det endvidere.

Caféaftenen i Hjørring vil fortsætte den 1. onsdag i måneden - næste gange er derfor onsdag 6. marts og onsdag 3. april 2019. Tidspunkt er fra kl. 18.30 til 20.30

Der er yderlige oplysninger på foreningens hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...