Hjørring Private Realskole SFO inviterede til skolegårdsrock med musikalsk kendis

HJØRRING: Der var fornemt musikalsk besøg i skolegården på Hjørring Private Realskole, da skolens SFO afholdt Skolegårdsrock onsdag d. 29. maj. Ingen ringere end musiker, tv-vært og Danmark har talent-dommer Thomas Buttenschøn kiggede nemlig forbi og gav koncert for de mange fremmødte børn og deres forældre.

Arrangementet startede kl. 14, og efter en kort velkomst ved SFO’ens leder, Vibeke Bak Jensen, blev ordet givet videre til dagens konferencier, Heidi Kærsgaard, der straks satte gang i sagerne med fællesdans. Den friske vind til trods var der højt humør over hele linjen, og der blev hygget og spist kager, popcorn og is til den helt store guldmedalje, mens solen strålede om kap med de mange glade og forventningsfulde børneansigter.

De musikalske indslag blev herefter skudt i gang med skolens mini- og mellemkor, der optrådte med “Når jeg danser” fra årets MGP. Efterfølgende var det vinderen af Stjernedrys i Tårs, Asta fra 3. B, der optrådte med sin egen vindersang, “Dengang”.

Endelig var det blevet tid til, at dagens hovednavn kunne indtage scenen, og han lagde straks ud med “Smukkere end smuk”; så var niveauet ligesom lagt til resten af den folkekære sangers optræden. Alligevel lykkedes det at få endnu mere stemning på til allersidst, da Thomas spillede sit ekstranummer “Luk op, luk i”, hvor alle børnene dansede med på dansen helt oppe foran - til sangerens store fornøjelse.

Thomas startede sin musikalske karriere med at optræde i sin egen SFO, da han var barn, så det kunne næsten ikke være mere et mere passende program for dagen med diverse optrædener fra SFO’ens børn ud over Thomas’ egen koncert.

Det blev da også børnene, der fik dagens sidste musikalske ord, idet Thomas Buttenschøns optræden blev efterfulgt af Anine og Marie fra 3. C med Tommy Seebachs “Under stjernerne på himlen” Til sidst lukkede og slukkede gruppen Hey Guy fra 2. C festen med deres egen reggaeinspirerede sang “Hey Guy”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...