Hjørring Stilladsudlejning markerer udvidelse og jubilæum med stor fest og afsløring af skulptur

HARKEN: For få år siden blev der bygget nye kontorfaciliteter på matriklen, men også materiellet har i lang tid haft brug for mere albuerum - så når Hjørring Stilladsudlejning lørdag holder stor festivitas på Ålborgvej, så markerer man både udvidelsen samt firmaets 50 års jubilæum.
- Udvidelsen har været et ønske i mange år. Vi har fået mere grej, og det hænger sammen med, at travlhed i byggebranchen smitter af på os, siger Peter Pedersen, der er indehaver af firmaet sammen med sin storebror, Jens Pedersen.
Foruden en større plads til lifte og stilladser så tæller udvidelsen også et nyt værksted på ca. 800 kvadratmeter, da man selv servicerer sit materiel. Virksomheden har købt et areal på 7500 kvadratmeter vest for det hidtidige areal.
- Vi udvikler os stille og roligt. Man kan kalde det kontrolleret vækst, hvor vi tager et lille skridt af gangen, siger Peter Pedersen.

Overtog efter faderens død

Det var brødrenes far og onkel, der i sin tid kom i gang med stilladsudlejningen. Faren var postbud, mens onklen var malermester - begge hed i øvrigt Kurt.
Firmaet har haft forskellige adresser i både Hjørring og Rakkeby, men i begyndelsen af 80’erne fik firmaet lagerplads i den nordlige del af Hæstrup Mejeriby ud mod Ålborgvej - og her har man så siden 1995 haft officiel adresse.
- Man kan sige, at vi er født ind i firmaet, siger Peter Pedersen med henvisning til, at firmaet er ældre end brødrene på 47 og 49 år.
- På et tidspunkt købte min far vores onkel ud, men han (faderen, red.) døde pludseligt i 1999 og så overtog Jens og jeg firmaet, som vi allerede var begyndt at arbejde i, fortæller Peter Pedersen.
Peter Pedersen bor i Hundelev, mens Jens Pedersen bor i Aalborg.
Begge har i øvrigt sønner, der på forskellig vis allerede er involveret i firmaet.
Der er i alt en snes ansatte i Hjørring Stilladsudlejning.

Norheim-skulptur

Lørdag er der åbent hus på Ålborgvej 462 med blandt andet livemusik - og i løbet af eftermiddagen afslører billedkunstner Marit Benthe Norheim en skulptur til firmaet, som skal placeres, så forbipasserende kan se den.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...