Brüel Systems i Hjørring opruster ledelse med tre nye profiler

HJØRRING: Brüel Systems, oprindeligt grundlagt i 1843 og siden 1970’erne med fokus på udvikling og produktion af vaskeanlæg til det globale marked, indsætter nye kræfter i sin ledelse. Virksomheden beskæftiger nu 95 medarbejdere på adressen i Hjørring, og det er udtryk for en vækst, man forventer vil fortsætte i de kommende år fortæller CEO, Git Becker.

De tre nye profiler besætter lederstillinger inden for salg, teknologi/udvikling samt kommunikation/marketing.

Lars Juhl Hansen er ansat som Brüel Systems’ nye salgsdirektør (CSO) og kommer fra en tilsvarende stilling hos LinkAiders. Bag sig har han flere års erfaring som salgsansvarlig hos blandt andet Densit, Pelagic og Brynje.

- Lars Juhl Hansen’s erfaring er stærk særligt på forretningsudvikling og internationalt salg, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Michael Wøhlk er ansat med ansvaret for udviklings-/teknologiområdet (CTO) og kommer fra en stilling som virksomhedskonsulent hos Force Technology. Han har tidligere i karrieren arbejdet som blandt andet Lean Manager hos Rose Poultry, teknisk projekt chef hos Sanisstål og tilsvarende rolle hos Martin Professional.

Hos Brüel Systems får Michael til opgave at forstærke processerne i og omkring projekthåndtering og produktudvikling.

Jane Jacobsen er ansat til at varetage det fremtidige ansvar for Brüel Systems’ kommunikation og branding (CCO). Hun kommer fra en stilling som marketingchef hos nanosatellit-producenten GomSpace og har bag sig flere års års erfaring med kommunikation og marketing fra blandt andet RTX Telecom, dørproducenten Jeld-Wen i Løgstør og Aalborg Universitet.

Brüel Systems finder, at man aktuelt har et stort behov for re-branding af virksomheden og dens produkter. En øget indsats på branding skal sikre kendskab hos nye kundesegmenter, loyalitet hos eksisterende - men også skabe opmærksomhed omkring virksomheden som foretrukken arbejdsplads, idet Brüel Systems vurderes inden for en nær fremtid at få brug for flere ansatte.

Git Becker, der startede som CEO hos Brüel i 2018, hilser de nye ”Brüel’ere” velkommen:

- Virksomheden er én ud af få store aktører på det internationale marked og markerer sig på sin mangeårige know-how, store effektivitet og ikke mindst bæredygtige løsninger til fremme for miljø- og arbejdsvenlige processer. Netop bæredygtige løsninger er i høj kurs globalt, men potentialet skærper også samtidigt konkurrencen, hvorfor vi selvfølgelig skal sikre, udvikle og kommunikere vores momentum som førende leverandør af bæredygtige løsninger, siger Git Becker.

Fakta:

Brüel System blev grundlagt i 1843, oprindeligt som et jernstøberi og maskinfabrik, men har siden 1970’erne specialiseret sig i vaskeanlæg til genbrugsemballager med håndterings- og sorteringssystemer. Virksomheden kvalificerer sig blandt de globalt førende aktører på markedet med afsæt i sin mange års know-how, teknologi og erfaringer med at udvikle og producere projektbaserede, bæredygtige og miljøvenlige løsninger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...