B75 har i næste sæson hold i landets tre bedste rækker for herrer. Også fjerdeholdet vandt sin række

HJØRRING: Bordtennissæsonen sluttede brat på grund af Coronavirus. De resterende kampe er aflyst. Ingen bliver kåret som Dansk Mester og stillingerne i de øvrige rækker står som slutresultat

I elitedivision sluttede sæsonen med et brag en af kamp mod Næstved, der blev besejret 5-4 efter ”golden sæt”. Sejren betød, at B75 rykkede op på 4. pladsen, der ville have givet en plads i semifinalen om det danske mesterskab, hvis ikke Coronavirus havde medført at sæsonen blev indstillet.

Førstepladser i rækken og oprykning til både andetholdet i 2. division og tredjeholdet i 3. division betyder, at B75 i næste sæson har hold i landets tre bedste rækker for herrer. Også fjerdeholdet vandt sin række.

- Jeg er utrolig stolt af klubbens resultater. Oprykningerne af de to næstbedste hold viser tydeligt, at træningsmiljøet med professionelle spillere, der bor i Hirtshals og hver dag træner i vores træningslokaler, også har positiv afsmitning på alle dem, der har arbejde og uddannelse ved siden af bordtennissen. Vi har bygget bro mellem spillerne på de forskellige hold, og har en klub med et unikt sammenhold, siger formanden for B75, Daniel Christensen.

Udover klubbens medlemmer, oplever B75 også, at der kommer folk til udefra for at deltage i træningen under ledelse af den professionelle og meget vellidte træner Oscar Perman. Det er både spillere fra andre nordjyske klubber og unge udenlandske spillere, der kommer til Hirtshals for at udvikle sig som bordtennisspillere og mennesker.

- Jeg glæder mig også over, at vores skoleturnering medførte god tilgang af nye spillere, og at sammenhængskraften i klubben viser sig tydeligt ved at elitespillere hjælper og træner nybegynderne. I bestyrelsen var vi begyndt at snakke om næste skridt i vores udvikling – blandt andet med kvindehold i eliten. Visionerne har vi stadig, men lige nu skal vi også håndtere situationen omkring coronavirus. Det er en usikker tid, men det fjerner ikke glæden og stoltheden over, at vi har haft en fantastisk sæson, tilføjer Daniel Christensen.

B75 skulle i maj have holdt Danske Mesterskaber for ungdom. Efter intenst arbejde er det lykkedes ikke af aflyse mesterskaberne, men blot udskyde det til august. Det betyder, at hele det talentfulde bordtennisdanmark endnu en gang kommer til Vendsyssel og giver vendelboerne mulighed for at se fantastisk bordtennis, hvor også flere af B75s egne talenter spiller med.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...