Anders Kristensen vil fortsat trække bogaktuelle kendisser til Hjørring, når corona-restriktionerne igen tillader det

HJØRRING: Bog & Ide Metropol byder de første kunder velkommen torsdag klokken ti.

Malene Jakobsen og Allan Nyholm Ottosen fra Lege Kæden og Bog & Ide i Hirtshals er blevet ejer af den tidligere Arnold Busck Boghandel i Metropol ShoppingCenter, og Allan vil sammen med de velkendte ansigter fra Arnold Busck byde velkommen i butikken, der både vil frister med bøger og legetøj.

Anders og de kendte

Anders Kristensen, der var leder i Arnold Busck, bliver daglige leder i butikken.

Han glæder sig til åbningen. Og han forsikrer, at han fortsat vil arbejde på at trække kendisser til Metropol, hvor de kan møde deres publikum

Morten Grunwald, Jesper Langberg, Susse Wold, Bent Fabricius Bjerre, Ole Henriksen, Linse Kessler og youtuberne Comkean, Den mandige elg, Robinsamse og Vercinger og er på den lange, lange liste over bogaktuelle kendisser, der gennem årene har besøgt Anders Kristensen i Metropol. Og det er alle navne, der har fyldt shoppingcenterets gange med glade fans.

- Lige nu kan vi selvfølgelig ikke arrangerer bogsigneringer på grund af coronaen. Men lige så snart, der bliver mulighed for det igen, er vi klar, fortæller Anders Kristensen.

Han tilføjer, at Leif Davidsen er bogaktuel med en ny krimi i juni.

- Jeg er sikker på, at han gerne vil besøge os, når det igen bliver tilladt at samle mange mennesker - og så er det fjerde gang han besøger os i Metropol.

Den aktive boghandler har i øvrigt også fået tilsagn om besøg fra Hollywood-stjernen Viggo Mortensen, men det er endnu ikke lykkes at finde et passende hul i stjernens kalender til et Hjørring-besøg.

- Jeg håber, det lykkes en dag, siger Anders Kristensen.

Gensyn med Bog & Ide

Anders Kristensen var med til at åbne boghandel i Metropol ShoppingCenter i 2008. Den gang hed butikken B. O. Bøger. I 2010 blev den overtaget af Arnold Busck Boghandel, og fra torsdag åbner den så som Bog & Ide og Legekæden.

- For mit vedkommende bliver det et gensyn med Bog & Ide. Jeg blev udlært i Bog & Ide i Strømgade i Hjørring i 2007, smiler Anders Kristensen.

Nu ser han frem til at drive forretningen sammen med butikkens ejer Allan Nyholm Ottosen. Kunderne vil også møde Rasmus Sørensen samt elev Sarah Korsholt i den nye Bog & Ide og Legekæden.

Legekæden og Bog & Ide er Danmarks største boghandler-kæde med 112 butikker fordelt over hele landet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...