LØRSLEV: Der er festival i Hjørring kommune fra og med 31. marts til og med 7. april, hvor børn og unge fra hele Danmark deltager i verdens største teaterfestival. Hele kommunen bliver forkælet med en storm af teaterstykker, og Lørslev er ingen undtagelse.

Den 3. april kommer Teatret Thalias Tjenere, i samarbejde med Hjørring Kommune, Lørslev Café & Kulturhus og Lørslev Friskole, til byen og opfører stykket ”Arternes Oprindelse” på friskolen.

Om stykket fortælles om 12-årig Mary, som er en fattig og uskolet snedkerdatter, der graver efter forsteninger på den engelske kyst. Det giver en ekstra skilling i ny og næ.

En dag finder hun noget, ingen før har set. Noget umuligt, noget, der fortæller en helt ny og vanvittig historie om, hvordan verden blev til. Det vil blive et af de største videnskabelige jordskælv nogensinde!

Men hvor skal man finde sikkerhed, når jorden begynder at ryste?

Arternes Oprindelse er en magiske og morsom maskeforestilling inspireret af den sande historie om Mary Anning, der i 1811 udgravede det første icthyosaurus skelet.

En livsbekræftende forestilling om den store betydning et lille menneske har – når man tør ruske lidt i livets træer.

Forestillingen koster intet, men gratis billetter skal erhverves på www.aprilfestival.dk fra den 25. marts.

Selve stykket begynder kl. 17:00 og varer 45 minutter. Der er mulighed for at købe sandwish, drikkevarer og mundgodt både før og efter forestillingen. Dørene til skolens gymnastiksal åbnes kl. 16:00

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...