Tre dage med musik, godt til gane og mave, sponsorcykelløb, ponyridning og hygge i teltet

HJØRRING: Butikkerne og café omkring Bispetorvet i Hjørring har planlagt tre dage fyldt med blandt andet musik, godt til ganen og et cykelsponsorløb til fordel for børneafdelingen på sygehuset i Hjørring.

Der bliver med andre ord kræset ekstra for torvets mange kunder fredag 14., lørdag 15. og søndag 16. juni.

Fredag er der rollatortræf med Krumme klokken 11 og bandet Klør 5 spiller klokken 11, 13 og 15 i teltet på pladsen. Klokken 12 er der opvisning med folkedanserne og klokken 14 dækkes der op med stort kagebord.

Lørdag går det løs med cykelsponsorløb mellem klokken 9 og 11. Tilmelding skal ske til lagerchef Kurt Frederiksen fra Harald Nyborg - og han er i øvrigt selv på cyklen i løbet. Ruten er på 2,2 kilometer, og for hver runde han klarer, har han sikret sig sponsorater for hele 300 kroner.

Pengene der trampes ind til løbet, kommer børnene på børneafdelingen i Hjørring til gavn og glæde.

- Jeg vil meget gerne have tilmeldinger inden dagen, lyder opfordringen fra Kurt Frederiksen, der forventer at tilbagelægge 20-30 kilometer på dagen afhængig af dagsformen.

- Der skal trampes igennem, griner han.

- Vi støtter børneafdelingen. Det gjorde vi også sidste år, da vi lavede bagagerumsmarked, hvor vi fik samlet 2500 kroner ind til børneafdelingen. Den her gang forsøger vi at samle flere penge ind til afdelingen.

Efter sponsorløbet er der gratis kaffe og rundstykker til deltagerne, og gruppen De Jøwe spiller op klokken 11, 13 og 15 i teltet

Samme dag er der MC udstillingen med Induisterne samt ponyridning, en aktivitet som Bjergby Rideklub tager sig af.

Søndag er der bagagerumsmarked, og en stand kan købes i Føtex til 50 kroner. Også her går overskuddet til børneafdelingen.

Klokken 14 er der søndag kagebord til fordel for Kræftens Bekæmpelse, og duoen Hot Shots spiller klokke 11, 13 og 15.

- Vi fik kritik af sidste års bagagerumsmarked, og det har vi taget til os. Udstillerne ønskede at der skulle ske mere end bagagerumsmarked - og det er der nu med musik, kagebord og meget mere.

Alle dage er der tændt op i grillen, og der er mulighed for at købe pølser og brød, og købe sodavand og øl på pladsen.

Der vil i løbet af dagene være udstilling med Hjørring Maskinforretning, Lytzen Cars samt bloddonorerne.

- Vi gør det her for at forkæle alle vores gode kunder, siger Kurt Frederiksen, der er med til at tilrettelægge dagene.

- Og så vil vi også gerne markere os her på Bispetorvet - folk skal gerne trækkes til Bispetorvet. Vi har et fantastisk sammenhold her - blandt andet samarbejder vi også om julebelysningen, tilføjer Kurt Frederiksen, der er lagerchef hos Harald Nyborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...