BINDSLEV: Tirsdag den 26. februar 2019 er der igen Fællesspisning i Bindslev. Det er Dagli’Brugsen, der sammen med Spejderne og Menighedsrådet står bag arrangementet.

Det er nu tredje gang, der inviteres til Fællesspisning i Sognehuset i Bindslev. De to første gange har der været over 100 deltagere i gennemsnit.

Bag arrangementet står Dagli’Brugsen og Spejderne, mens Menighedsrådet stiller Sognehuset til rådighed.

De to første gange er maden blevet tilberedt af spejderne, men denne gang er det ”Madholdet”, der har tilbudt sin assistance. Madholdet består af 13 mænd fra Bindslev, der mødes på Bindslev Skole, hvor de har lavet mad sammen i rigtig mange år.

Da det første arrangement blev afholdt i april 2018, var det Dagli’Brugsens bestyrelse og Spejderne, der stod for alt det praktiske, men mange har efterhånden meldt sig som frivillig arbejdskraft, og der er nu en gruppe på ca. 15 personer, der trækker i trådene.

Der serveres én ret samt kaffe og småkager, og hertil kan der købes øl, vand eller vin. Der er ingen, der skal tjene penge på arrangementet, så priserne holdes på et absolut minimum.

Det er arrangørernes håb, at vi med arrangementet kan bidrage til at styrke fællesskabet og sammenholdet i byen.

Det er planen, at næste fællesspisning skal være et grill-arrangement i juni – eventuelt ved naturlegepladsen. Herudover er der planlagt et arrangement til efteråret.

Billetter sælges i Dagli’Brugsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...