Kok Jesper Vollmer kommer til Hjørring og svinger kniven

HJØRRING: Julen varer længe, koster mange penge. Men du behøver heldigvis ikke at bruge en formue på julemaden - det kan nemlig gøres både billigt og bæredygtigt.

Det kommer kok Jesper Vollmer, kendt fra tv-programmet Spis & Spar, og giver sine bud på lørdag den 8. december kl. 12.30 på Springvandspladsen i Hjørring. Jesper giver tips og tricks, som du kan bruge i dit eget køkken, så du får en billigere og bedre jul - med samvittigheden og pengepungen i orden.

Jesper Vollmer kommer med erfaringer fra sit eget liv som kok, familiefar og som den i hjemmet, der kokkererer julemaden. Han har også små anekdoter med fra sine 10 år som chefkok i kongehusets køkken - fokus på madspild er nemlig heller ikke et fremmedord ved hoffet.

FN’s verdensmål ind i hverdagen

Hjørring Kommune sætter fokus på FN´s Verdensmål med seks arrangementer i 2019 - og tyvstarter altså med arrangementet om bæredygtig julemad.

Formålet er at øge borgernes kendskab til verdensmålene og vise konkret, hvordan vi alle kan bidrage til en bæredygtig fremtid.

Arrangementerne er en del af Global Goals Tour, som er en turne rundt i Danmark, der skal sikre handling på og viden om FN´s verdensmål.

Hjørring Kommune har i årevis haft fokus på en mere bæredygtig udvikling.

Arbejdet har siden 2010 bidraget til en nedgang i energiforbruget på 10 procent, en reduktion af CO2 udledningen på 53 procent samt en øget anvendelse af energi fra vedvarende energikilder (fra 33 procent til 67 procent).

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...