Mandag 21. august kan man parkere bilen, indstille bilradioen på rette frekvens, få fem gratis banko-plader og spille med om en række præmier. Så enkelt er Bilbanko på A-Z’s parkeringsplads i Hjørring. Deltagerne behøver ikke en gang at stige ud af bilen, når pladen er fuld - de skal bare dytte og blinke alt det, bilen kan trække.

Bilbanko er en ny og sjov måde at spille banko på. Det kræver blot, at man booker en plads, parkerer bilen i det afmærkede område ved Bilka og indstiller bilradioen på den frekvens, hvor tallene bliver råbt op. Deltagelse er gratis, men der er et begrænset antal pladser. Der udleveres op til fem ark med seks plader på hver pr. bil, så hele familien eller venneflokken kan spille med fra samme bil.

Til Bilbanko er der intet besvær med at kolde styr på mønter eller mærker. Deltagerne skal blot sætte krydser på de fem ark med seks plader på hver. Der spilles om en række, to rækker og hele pladen fuld. I alt spilles fem spil.

Når der er banko, dytter og blinker man alt det, bilen kan. Så kommer en af værterne hen og kontrollerer pladen, og gevinsten udleveres. Der er masser af præmier: Hovedpræmien er en tur for 2 voksne + 2 børn i Sommerland Sjælland inklusiv entré, forlystelser, mad og drikke. Derudover kan man vinde en indkøbsvogn fyldt med madvarer og masser af andre præmier.

Booking af p-pladser åbner den 4. august klokken 9 på Bilkas hjemmeside, og tilmelding foregår efter først til mølle princippet.

Banko-området på parkeringspladsen åbner på spilledagen klokken 18, og bilen skal være parkeret inden klokken 19, så alle er klar til at spille.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...