Onsdag var der verdenspremiere på Løvernes Konge, og Hjørrings ”nye” biograf - MovieHouse. Både stole og film blev godkendt

HJØRRING: Biografen i Hjørring skiftede onsdag navn til MovieHouse Hjørring, og de nyrenoverede sale med luksusstole blev indviet. Og der var mange både store og små gæster i biffen - for samme dag var der nemlig verdenspremiere på Løvernes Konge - den nye Disney-animationsfilm.

En kort rundspørge hos dagens gæster viste, at de nye stole er godkendt. Dog var der på nogle pladser undren over de små lamper, der er fasgjort på bordene:

- Lampen kunne de godt have flyttet lidt, så der var plads til popcornene, lød det fra Simon Thomsen fra Tårs. Han fik opbakning til sit synspunkt fra Camilla Dacke samt broderen Tobias Thomsen og Julie Svennesen.

Men elles var stolene godkendt. Simon har været gæst i den ”gamle” biograf. Og han konkluderede, at der er sket en kraftig opgradering med de nye stole. De unge glædede sig til Løvernes Konge.

- Jeg har altid været vild med Disney og Løvernes Konge er min yndlingsfilm, sagde Camilla.

- Vi er fra den generation, der så rigtig mange Disney-film, og det betyder jo en del, at få lov at se sin yndlingsfilm på premieredatoen, tilføjede Simon.

Onsdag var en varm, varm julidag, men rigtig mange både børn og voksne valgte alligevel at bruge et par timer i biografmørket i selskab med Simba og de øvrige dyr i junglen.

Blandt biografens gæster var også en del sommergæster. Blandt andre Sofie Haugegaard og hendes mor Annelise fra Nærum, der har sommerhus i Tornby.

De kendte ikke historien om Hjørrings ”nye” biograf, men de havde tidligere besøgt søsterbiografen i Hellerup og kunne se fælles træk.

- Det var superlækkert. I Hellerup var der også loungemøbler, sagde Sofie med et nik ud i foyeren, hvor der nu er lagt tæpper og opsat blød møbler til biografgæsterne.

Tanken er nemlig, at gæsterne kommer i god tid og hygger sig med lidt med godt fra stedets bar og køkken. Eller får en snak og en kop kaffe, når filmen er forbi.

Isabella Lindgaard Pedersen var taget til Hjørring fra Sæby sammen med sine forældre og lillebror.

Østkyst-familien glædede sig til verdenspremiere på Løvernes Konge.

- Vi hentede min mor, der arbejdede i Hjørring og så valgte vi i biografen i Hjørring, fortalte Isabella.

At valget var faldet på Løvernes Konge havde familien følgende svar på:

- Den er bare fantastisk.

- Og jeg vil gerne se den i biografen, det gjorde man ikke dengang vi så tegnefilmen.

Gæsterne til forestillingen 17.30 strømmede til biografen, og imens kom biografgæsterne fra en tidligere forevisning ud fra salen. Blandt dem Helene Elvira Karlsen Andersen fra Hjørring og hendes mor Jane Riis fra Poulstrup.

Helene er vokset op med Løvernes Konge, mens hendes mor aldrig havde set løve-filmen, men hun kunne genkende alle sangene.

Og både film og stol var godkendt. Til stolene lød dommen. - Fantastiske.

- Det var skønt at få benene lidt op og læne sig godt tilbage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...