Foreningen har generalforsamling i aften

SINDAL: Sindal Borgerforening afholder generalforsamling på torsdag den 14. marts klokken 19.00 i Sindal Hallens lille mødelokale.

Her vil formanden Johnny Andersen fortælle om alle de nye og spændende tiltag, der er gennemført i 2018, og hvad der er på bedding i 2019.

Johnny Andersen vil blandt andet fortælle om ”Bedstefar Gruppen”, der har opført et helt nyt træhus dyrene i Dyreparken. Gruppen af frivillige har også renoveret legepladsen ved Dyreparken med en ny sansegynge, og de øvrige legeredskaber er ligeledes blevet renoveret eller fornyet. Borgerforeningen har også afholdt loppemarked på Bytorvet og fejret Sankt Hans med en formiddag på Bytorvet og bål ved Uggerby Å sammen med Sindal Udviklingscenter.

Foreningens gamle karrusel har kørt både på Sindal Marked og til Open By Night i Sindal. Det vil formanden for Karrusel Udvalget Søren Stensbak fortælle meget mere om til generalforsamlingen, hvor han også kommer ind på det tids- og omkostningskrævende arbejde med drift og vedligeholdelse af Den Gamle Karrusel.

Alle er velkommen, medlemmer som ikke medlemmer. Det er dog kun medlemmer med betalt kontingent, der har stemmeret. Af hensyn til traktementet vil Johnny Andersen gerne have tilmelding.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...