Deltagerne i kursus bar pårørende samt personer, der til daglig arbejder professionelt med ADHD og Autisme i Hjørring kommune

HJØRRING: Bedre Psykiatri, Lokalafdeling Hjørring, havde tirsdag og onsdag givet alle interesserede mulighed for at få et indblik i og forståelse af, hvad ” Konflikthåndtering med ADHD og Autisme” indebærer.

- Konfliktmægler Sanne Vahlun var en fantastisk formidler af emnet såvel i sit foredrag i Metropol som i det fem-timers kursus, som blev holdt på produktionsskolen. Den store tilslutning på ca. 160 interesserede er et sikkert tegn på, at behovet for at få viden og indsigt i, hvordan man kan håndtere en konflikt, er stor, lyder det fra Ellen Margrethe Pagter fra Bedre Psykiatri.

Deltagerne til begge tilbud bestod da også af såvel pårørende som personer, der til daglig arbejder professionelt med ADHD og Autisme i Hjørring kommune.

- Sanne Vahlun var i den grad i stand til at videregive sin viden og erfaringer, hvorfor alle også gav udtryk for glæden ved at have fået så gode muligheder til bedre at være i stand til at håndtere de konflikter, som mennesker diagnoser ofte bliver stillet i.

- På den baggrund blev vi i Bedre Psykiatri opfordret til at give samme tilbud på et senere tidspunkt, lige som vi blev bedt om at fortsætte vort arbejde med hensyn til det at nedbryde tabuer, tvivl og tavshed omkring psykisk sygdom blandt de unge mennesker, fortæller Ellen Margrethe Pagter.

- Emnet skal således også ses i sammenhæng med den række af tilbud, som Lokalafdeling Hjørring gennem det sidste år har givet i forbindelse med de alt for mange unge, som dagligt udfordres af deres psykiske sårbarhed

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...