Bordtennisklubben B75 spillede mandag aften den tredje og afgørende DM-semifinale

HJØRRING: Så gik den ikke længere.
Bordtennisklubben B75 spillede mandag aften den tredje og afgørende DM-semifinale. Det var en aften, hvor marginalerne ikke var på B75’s side mod et velforberedt Næstved-hold.
B75 fik igen en dårlig start og kom bagud 0-2. B75’s Khaled Assar, som indtil denne aften havde vundet alle sine 4 kampe i DM-semifinalerne, tabte til Næstveds Li Moding. An Shu måtte ud i 5. og afgørende sæt mod Andreas Dilling, hvor Næstved desværre trak det længste strå.
Ved 2-0 i holdkampen trådte Simon Söderlund i karakter og vandt en vildt spændende kamp mod Ewout Oustwouder. Kampens store overraskelse var på mange måder B75’s Ivik Nielsen. Som klart fjerdemand på B75-holdet formåede han alligevel at spille sig helt ud i afgørende sæt mod Henrik Johansson. Ivik havde faktisk sæt- og matchbold mod Henrik ved 11-10 i 5. sæt, men måske var det manglende rutine, som gjorde, at Ivik ikke fik afgjort kampen.
Stillingen var nu 3-1 til Næstved, præcis som i fredagens anden semifinale i Hirtshals, hvor B75 formåede at gøre comeback.
Li Moding viste sig dog igen utroligt stærk og imponerede med sejr over Simon Söderlund. Herefter var Khaled Assar ude i endnu et drama mod Ewout, som han endte med at vinde med mindst mulig margin: 11-9 i femte og afgørende sæt.
4-2 til Næstved.
Ivik Nielsen måtte til sidst se sig besejret af Andreas Dilling. Dermed vandt Næstved semifinalen 5-2 og skal spille DM-finale.
Fungerende formand i B75, Daniel Christensen, udtaler:
- Det er rigtigt ærgerligt, at vi ikke formåede at slå til her i den afgørende semifinale. Det er meget sigende for kampen, at 4 ud af 7 kampe bliver afgjort i afgørende sæt. Næstved var bare bedst i de afgørende situationer. Tillykke til dem.
B75 vinder trods alt en meget flot bronze-medalje. Det er første gang i klubbens historie, at de vinder medalje i hold-DM.
Daniel Christensen uddyber:
- En lang sæson er nu slut, og den er mere end godkendt. Alle holdets spillere har præsteret flot over sæsonen, men i dag var det især Ivik Nielsens præstation, som gjorde mig stolt. Han har virkelig vist, at du kan bo og træne i Hirtshals 2 gange om dagen og udvikle dig til et niveau, hvor du spiller lige op med nogle af de bedste Stigadivisionsspillere. Det tegner godt for nordjysk bordtennis på sigt.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...