Astorp Skilte & Reklame flytter til Hjørring fra Dronninglund til november. Firmaet får ny adresse på Sprogøvej 2, der ligger nabo til Frederikshavnsvej og rundkørslen tættest på motorvejen.

Bag firmaet står direktør Michael Astorp.

Han indretter sin nye base i en hal, der tilhører El Service Nord.

- Hvis mit firma fortsat skal udvikle sig, skal det ligge i Hjørring eller Aalborg - og den bedste placering for mig og mit firma er i Hjørring, siger Michael Astorp, der bor i Hjørring med sin familie.

Lokalerne i Hjørring skal stå klar til indflytning 1. december.

Stort netværk

Michael Astorp har via sit firma samt sine tidligere ansættelser et stort forgrenet netværk i Nordjylland, men han konstaterer samtidig, at et firma skal have fokus langt ud over eget lokalområde.

- Folk i dag handler altså ikke automatisk lokalt. De afsøger markedet, og i sidste ende er det produktet og tegnebogen, der taler, konstaterer han.

- De ydelser jeg kan tilbyde er ofte specialopgaver - kunderne kommer ikke retur uge efter uge. Der kan let gå to eller tre år mellem, at kunderne får behov for de varer vi kan tilbyde.

Firmaet leverer skilt til brug både ind og ude, hertil kommer folie og print i storformat samt reklamer til biler, busser og lastbiler.

Fem ansat i firmaet

I januar 2013 overtog Michael Astorp skiltefirmaet BM Skilte i Dronninglund, hvor ejeren var klar til at sige farvel til arbejdsmarkedet. Michael Astorp var forinden deltids handelschef i Brønderslev Handelsstandsforening og havde desuden et lille en-mands reklamebureau ved siden af.

Michael Astorp blev indehaver af virksomheden med fire ansatte. Astorp Skilte & Reklame har i dag fem ansatte foruden Michael Astorp.

I perioder suppleres staben med flere medarbejdere.

Michael Astorp er oprindeligt uddannet skiltemaler, men har været vidt omkring i sin karriere.

Han har været dekoratør, køkkensælger samt salgskonsulent i NORDJYSKE-koncernen, inden han blev handelschef i Brønderslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...