Mads Winther Nielsen som ny skoleleder

VENDSYSSEL: Efter et halvt år uden en fast mand på posten, er der nu fundet en ny leder af AOF Center Vendsyssel. Et enigt ansættelsesudvalg besluttede nemlig i januar at ansætte Mads Winther Nielsen som ny skoleleder.

Mads har de seneste måneder fungeret som konstitueret skoleleder og har i fem år været afdelingsleder for Integration hos AOF. Før det underviste han på blandt andet sprogskolen i Brønderslev. Med andre ord er det for medarbejderne et kendt ansigt, de nu skal forholde sig til som ny chef.

- Jeg er både glad og stolt over at blive ny skolelederfor AOF Center Vendsyssel. Jeg har arbejdet i organisationen i syv år, og jeg ved, at vi løfter nogle vigtige samfundsmæssige opgaver. Ikke mindst gør vi en positiv forskel for de mennesker, vi har med at gøre i det daglige. Vi har en klar ambition om, at vi skal være synligt til stede i hele Vendsyssel. Jeg ved, at der er brug for os, og vi er mere end klar til at løfte nye spændende opgaver, fortæller Mads Winther Nielsen.

Birger Thomsen, der er formand for bestyrelsen hos AOF ser frem til det fortsatte samarbejde med Mads:

- Vi har været gennem en god og grundig ansættelsesproces, og vi er sikre på, at vi har fundet det helt rigtige match. Jeg ser frem til samarbejdet og tror på, at vi for alvor er på vej i en positiv retning.

AOF Center Vendsyssel driver både sprogskole for voksne udlændinge, udbyder FVU- og ordblindeundervisning, arbejder med en beskæftigelsesrettet indsats og driver to socialøkonomiske virksomheder – Café KOX i Brønderslev og Råvaremarkedet i Hjallerup. Dertil kommer en aftenskole med mangeartede aktiviteter og undervisningstilbud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...