Værkerne har hver sin historie, og er bygget op om tre truede dyrearter – isbjørnen, tigeren og hajen.

LØNSTRUP: Torsdag den 21. maj 2020 klokken 13 til 17, byder Galleri A velkommen til åbning af soloudstillingen ”Inside Out”.

Udstillingen med værker af kunstner Antiokia Sørensen sætter fokus på spørgsmålet: ”Kan vi undvære de dyr og planter, vi er ved at udrydde, eller er de bedre tjent med at undvære os.”

Der venter gæsterne en serie værker, der kredser om samspillet mellem mennesker og nogle af verdens truede dyr. Et emne Antiokia altid har været meget optaget af.

Hendes store drøm, om at få sine tanker ned på lærred til en særlig udstilling, bliver nu opfyldt.

Værkerne har hver sin historie, og er bygget op om tre truede dyrearter – isbjørnen, tigeren og hajen.

Udstillingen støtter i øvrigt WWF Verdensnaturfonden med 10 procent per salg.

- Naturen giver mig brændstof til det, der begynder i mine tanker og vokser frem på lærredet.

Malerierne bygges op om modsætninger og kontraster, og kredser gerne om dybere spørgsmål. Det er stemningen og følelsen det handler om. Baggrundene er grove eller uskarpe, i rolige afdæmpede farvesammensætninger, mens motiverne er knivskarpe og detaljerede. Det sætter fortællingen mere i fokus. Fortællinger om samhørighed, varme, uskyld, humor og sarkasme. Motiverne lægger op til dialog med betragteren.

Antiokia, autodidakt kunstner fra Hjørring, har altid haft en stor passion om at skabe og fortælle i billeder. Når idéen til et billede fødes, ved Antiokia ned til mindste detalje, hvordan det skal se ud. Hun har maleriet helt klart inde i hovedet, før hun går i gang. Under maleprocessen forsvinder hun helt og aldeles ind i sin egen verden.

Udstillingsperioden er 21. maj - 28. juni 2020, og værkerne bliver sat til salg fra klokken 13 på åbningsdagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...