Hjørring Musikforening holder koncert søndag 3. september kl. 15 med Nickie Johansson (sopran) og Mogens Dalsgaard (klaver) på Hjørring Gymnasium & HF Kursus.

Der er Fri adgang for medlemmer af musikforeningen, mens der er entre for andre.

Nickie Johansson er lyrisk sopran og uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium i 2008. Hun har et særdeles bredt repertoire, som spænder lige fra tidlig musik til helt nyskrevne værker og alt der imellem. Hun har sunget roller på bl.a. Den Fynske Opera, Den Ny Opera, Øresundsoperan, Palladium Baroque og Valdemars Slots Sommeropera.

I 2015 høstede hun særdeles fine anmeldelser for en opførelse af den dramatiske Émilie Suite af Kaija Saariaho i Den Sorte Diamant, og i efteråret 2016 var hun solist på den internationalt anerkendte Sound Ways Festival i Skt. Petersborg.

Mogens Dalsgaard tilhører eliten af pianister med et bemærkelsesværdigt virke i Danmark som i udlandet. Ikke mindst de koncerter, hvor han på en oplysende og ofte underfundig, humoristisk måde, fortæller om den musik han spiller, har været medvirkende til hans store popularitet.

Blandt pianisterne er han Danmarks flittigste koncertgiver med jævnlige optrædener i radio og på TV i Europa, Rusland og USA. Mogens Dalsgaard har modtaget en række hædersbevisninger: De Københavnske Musikanmelderes Kunstnerpris, Gladsaxe Musikpris, og er desuden prisvinder i den nordiske pianist konkurrence. Desuden har Mogens Dalsgaard medvirket i flere film, har indspillet en lang række CD og LP plader, og optræder ofte som akkompagnatør for vore bedste sangere.

Der bliver tale om et alsidigt sammensat program med operaarier, lieder, danske sange og soloklaver værker af Chopin, Schumann m.fl.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...