Skifter Fiat Stilo ud med Toyota C-HR Hybrid - vandt bil efter humanitært bidrag på 150 kroner

HJØRRING: For få uger siden hørte Allan Spring, at der var en indsamling i gang til fordel for Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne - et led i kampen mod brystkræft.
Han donerede 150 kroner og tænkte ikke så meget mere over det.
- Jeg plejer at give en donation, når der samles ind til et godt, humanitært formål, fortæller Allan Spring.
Han havde ikke bidt mærke i, at indsamlingen - der kørte som en del af en landsdækkende kampagne på Radio Nova - indebar, at man også kunne vinde noget.
Stor var overraskelsen derfor, da han få dage efter blev ringet op på sin arbejdsplads - AC Bilsyn i Frederikshavn - og fik at vide, at han havde vundet en bil.
- Jeg troede først det var løgn, siger Allan Spring.
Men den var god nok: Torsdag formiddag troppede han derfor op hos Novabil på A.F. Heidemannsvej i Hjørring, hvor han kunne afhente en Toyota C-HR Hybrid Selected til en værdi af næsten 300.000 kroner. Hybridbilen kører både ved hjælp af benzin og el, idet den oplades automatisk under kørsel.
- Jeg har afsat min Fiat Stilo, og jeg glæder mig til at køre i min nye bil. I min alder er det også dejligt at komme til at sidde lidt højere, lyder det med et smil fra 48-årige Allan Spring, der fik udleveret nøglerne af medindehaver af Novabil, Carsten Mortensen.
Allan Spring arbejde i øvrigt som mekaniker hos netop Toyota i Hjørring for 20 år siden. tn
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...