Vendelbocentret har ansat ny aktivitetsmedarbejder

SINDAL: Vendelbocentret i Sindal er et ældrecenter med mange aktiviteter. Derfor er der behov for en aktivitetsmedarbejder, der sammen med de omkring 60 frivillige kan sikre og koordinere det store antal aktiviteter, der tilbydes de ældre.

Vendelbocentret har ansat 52-årige Gitte Holst Halse, der er bosat i Hørmested. Gitte har tidligere arbejdet som husassistent på Regionshospital Nordjylland i Hjørring.

Siden ansættelsen har Gitte Holst Halse haft travlt med at sætte sig ind i de mange nye arbejdsopgaver og lære de frivillige at kende. Og der er nok at se til. For hver eneste dag sker der noget nyt på Vendelbocentret. Der er eksempelvis banko, dans, sang, gudstjenester, cykelture med cykelpiloterne, underholdning arrangeret af Dame/Herreklubben, Lørdagspigerne og Onsdagspigerne samt aktiviteter tilrettelagt af Vendelbocentrets Venner.

Som noget nyt har Gitte Holst Halse udvirket, at det er muligt for de ældre at besøge Nordsøen Oceanarium ganske gratis. Og lige nu koordinerer Gitte Holst Halse det frivillige arbejde med at hækle Tryghedssprutter, der har en beroligende effekt især hos demente.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...