Søndag præsenterer VestEvent Løkken Water Lounge med aktiviteter ved Furreby Kystbatteri

LØKKEN: VestEvent holder Water Lounge i Løkken søndag 7. juli fra klokken 12 til 17.30 ved Furreby Kystbatteri, Løkken Nord.

- Det er den første af slagsen og det er en introdag, for at vise aktiviteterne frem, oplyser Jonas Kallehauge Nielsen på vegne af teamet bag VestEvent.

- Water lounge er en fælles social oplevelse, hvor vi skal interagere med havet og dets mangfoldighed.

- Vi trækker ud til bunker-området, hvor lækre rytmer akkompagneres af muligheden for at springe på et surfboard, eller en tur i kajak. Vi vil på sandet have installeret diverse oplevelser, der skal tilgodese alles behov, om det så er vandkamp, en kold øl eller bare at slikke sol på stranden, uden for teltene på en strandstol eller inde.

”Kom og få nogle fede timer på vandet sammen med familie og venner til Løkken Water Lounge. Her er et stort udvalg af vandaktiviteter. Der er fri afbenyttelse af alt udstyret, og for at din sikkerhed er i top, vil vi altid have instruktører stående i vandkanten. Når du har brugt alle dine kræfter på vandet, vil du indtage lounge områder, her vil du finde liggestole, lounge-telte, borde og bænke og meget mere!”, lyder det i opslaget.

På stranden er der blandt andet beachvolley, diverse bolde, frisbee og et super soaker-battleområde.

Oplevelsescenter

VestEvent har desuden etableret en butik i Løkken, som skal fungere som et oplevelsescenter.

- Løkken er i gang med en revidering af dens DNA. Dette har stået på i en del år, og nu ser vi så småt frugten af den energi der har været lagt i at komme ud af et renomme og hen imod et andet. I den forbindelse har vi fra VestEvent valgt at placere vores nye oplevelsescenter i Løkken, oplyser Jonas Kallehauge Nielsen i en pressemeddelelse.

- Det er et lille center/kontor der som et af sin første af slagsen tilbyder oplevelser fra ”hylden”.

- Løkken har været igennem en transformation, der både ses i den positive tilflytning, såvel som i turismen der gradvist forlænges, og gæster/tilflyttere, der vælger det helt unikke område Løkken er for Nordjylland.

- Som en konsekvens af det nye image, som et sted hvor familier og alle med hang til store oplevelser kan komme og få deres lyst styret, ja så har vi valgt at kreere lækre oplevelser hen over sommeren til at starte med. Alt dette mest af alt, fordi vi holder så meget af vores område.

Af oplevelser kan nævnes kajak ture med guide, Landrover-safari, bunker ture med indlagte udfordringer for børn og barnlige sjæle, samt Water lounge hver fredag.

- Vi vil i i fællesskab dyrke mulighederne for at give alle en god oplevelse ude i naturen og langs vores smukke kyst.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...