Hjørrings Aktive Kvinder har stor opbakning til foredrag, underholdning og ture ud af huset

HJØRRING: Hjørrings Aktive Kvinder har holdt en festlig og musikalsk sæsonafslutning i selskab med Lars Jakobsen Trio.

Og så er foreningens program for den kommende sæson i øvrigt klar. Et program der byder på både foredrag, virksomhedsbesøg og musikalsk underholdning.

I 2020 kan foreningen fejre 100 års fødselsdag, og det skal fejres 2. juni om et år.

Den nye sæson begynder 4. september med et virksomhedsbesøg hos Ide Møbler i Hjørring. Frem til jul står der desuden underholdning med ”den skaldede pædagog” - Thomas Holst - på programmet samt foredrag med provst Anders Bonde, foredrag med Svenning Christensen samt julestue og julehygge med Karsten Andersen ”sivsko”.

I foråret venter der et program med foredrag af Inge Pedersen, der fortæller en kærlighedshistorie fra 2. Verdenskrig, et besøg af paramediciner Thomas Sølvkær, et virksomhedsbesøg hos Chanella i Tårs, foredrag med socialrådgiver Kaspar Friis om at bryde den sociale arv, foredrag med Marianne Jørgensen om livet på landet samt virksomhedsbesøg på Hybengården i Jerslev. Endelig er der også generalforsamling i foråret.

Hjørrings Aktive Kvinder tæller i dag 296 medlemmer, og tilslutningen til de enkelte arrangementer har ligget på 120-130 deltagere.

- Vi satser på at få plads til alle, der ønsker at deltage i vores arrangementer. Det eneste problem er, når vi skal på virksomhedsbesøg ud af huset - virksomhederne kan ikke have så mange på en gang, siger Elin Christensen.

Hun tilføjer, at foreningen fortsætter aktiviteterne på Vendelbohus i den kommende sæson.

- Vi håber, at alt går i orden på Vendelbohus - vi er jo så mange, og Vendelbohus er et godt sted at være. Her kan vi smutte ind i den store sal, hvis deltagertallet er højt, siger Elin Christensen og tilføjer, at Hilda Heick eksempelvis trak 180 medlemmer af huse.

Foreningens medlemmer har senest haft besøg af Mikkel Salling Holmgaard fra Back to Life. Han afløste socialrådgiver Kaspar Friis, der blev syg - foredraget med Kaspar Friis er nu programsat til 1. april 2020. De Aktive Kvinder har også besøgt Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor de fik rundvisning og historien om centeret af Alex Rasmussen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...