Sponsoraftale mellem fodboldklubben Hjørring AIK og energiselskabet OK skal være med til at gøre ungdomsspillerne i klubben klar til seniorfodbold

HJØRRING: Hjørring AIK Frem har eksisteret siden 1932, hvor den fik navnet Arbejdernes Idrætsklub, og lige siden har klubben været et sted, hvor alle er velkomne. I ungdomsafdelingen såvel som på seniorholdene er det sociale samvær et vigtigt aspekt, og for AIK er det vigtigt at få promoveret netop dette til kommende medlemmer.

- Vi håber, at vi med OK’s sponsoraftale kan promovere vores ungdomsafdeling. Vi har en rigtig god klub, hvor der er plads til alle, så vi håber, at aftalen kan give en masse støttekroner til de unge, siger formand i AIK, Jørgen Kohler Larsen.

- Pengene skal gå til, at ungdomsspillerne får de samme forhold som seniorspillerne. Vi skal gøre dem så seniorklare som overhovedet muligt, og det kan støtten forhåbentligt hjælpe til med, siger han.

Bilister kan støtte foreningen

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Hjørring AIK Frems sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte fodboldspillerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...