Hjørring AIK Frems serie 2-hold vandt fredag aften 2-0 ude over Skagen IK og er nu klar til serie 1

HJØRRING: AIK Frem jubler, idet Hjørring-klubben har hele tre hold, der rykker op fra næste sæson. For førsteholdets vedkommende tog det hele sin begyndelse i september sidste år, da Hjørring AIK Frem søgte ny førsteholdstræner, da den daværende træner Peter Møller valgte at træde tilbage. Her blev førsteholdsspilleren Ziad Saliba ansat som ny træner. Mange mente at det var et sats at ansætte en spiller som træner for førsteholdet, men denne satsning viste sig at være den rigtige.

Serie 2 begyndte turneringen i marts måned med en 2-0 sejr ude over Brønderslev IF. Den efterfølgende weekend blev det til en 5-2 sejr hjemme over Hjallerup IF og her kunne man nu se et stærkt spillende Frem hold vise at de havde modet og viljen til at komme langt. Selv med tilgangen af nye spiller, så gik de naturligt ind i Ziad´s spillestil.

Som turneringen skred frem og holdet blev ved med at vinde kampe, så begyndte snakken i AIK Frem´s klubhus nu at bredde sig længere ud. ”Kunne man nu gå hen og rykke op i serie 1” ? Cheftræner Ziad Saliba og Assistenttræner Karsten Biegel tog den med ro, holdt hovedet koldt og tænkte kun på en kamp ad gangen. Men med syv sejr i de syv første kampe, begynde det at se godt ud.

AIK Frems førstehold har været tæt forfulgt af Brønderslev IF i kampen om 1. pladsen. Brønderslev var også det eneste hold som Frem-drengene har tabt til i denne sæson. Men trænerteamet kunne ikke længere komme uden om det, AIK Frem var de store favoritter til at rykke op.

Så fredag 14. juni var en stor dag for klubben. Her havde man arrangeret en bus, der skulle køre spillerne og tilskuere til Skagen, hvor den vigtige kamp ventede.

Spillerne virkede meget tændte fra start og fik hurtigt lagt et pres på Skagen. Jacob Sproegel bragte AIK Frem foran efter 17 minutter med assist af Thomas Hansen. Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage, med chancer i begge ender, men stillingen forblev 1-0 til AIK Frem ved pausen. Frem´s drenge kom ud til 2.halvleg med en energiboost og kom frem til flere chancer. Efter 54 minutter får Frem tilkendt et straffespark som Thomas Hansen skal sparke. Her brænder han, men er hurtig over reposten fra Skagens målmand og får den skudt ind over stregen til 2-0 til AIK Frem, hvilket også blev kampens slutresultat. Her brød spillerne ud i en vild jubl, drømmen om serie 1 var nu opnået. Busturen hjem fra Skagen var med fest, farver, sang og spillerhymner, samt taler fra bestyrelsen og fra klubbens Formand Jørgen H. Larsen.

I klubben glæder man sig også over to andre oprykninger, idet serie 4 er rykket op i serie 3 og serie 6 har taget turen op i serie 5.

Torsdag 20. juni spiller Serie 2 den sidste kamp i turneringen. Det sker kl. 19 hjemme i Frem Parken mod Tårs/Ugilt IF.

- Håber at mange vil kigge forbi og støtte drengene og ønske dem et stort tillykke med oprykningen til Serie 1, lyder det fra klubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...