Onsdag den 31. juli er sæsonens sidste sangaften, og den holdes ved Redningshuset

LØNSTRUP: Sidste onsdag på en smuk sommeraften sang det populære Lønstrup Koret flere af Inger Lauritzens kendte viser i Lønstrup Kirke. Sangaftenerne i kirken og ved Redningshuset tiltrækker altid mange, der gerne ville være med til at synge gamle danske sange og ikke mindst Inger Lauritzens kendte viser som ”Hybenrosen” og ”Glitrende Hav”.

Det er en tradition, der går 20 år tilbage, og opstod i forbindelse med Middelalderdagene ved Mårup Kirke, hvor Inger Lauritzen sammen med hendes to søstre samt Allan, hans datter og hans bror Frank Normann gik syngende fra Redningshuset til Mårup Kirke. Siden da har de hvert år i juli måned sunget ved Redningshuset og i Lønstrup Kirke.

De døbte koret Lønstrup Koret, og selvom der i årenes løb har været udskiftninger blandt korets medlemmer, har de holdt sammen. Koret består i dag af otte medlemmer, der ikke har nogen formel leder, men alligevel ledes af Frank Normann.

Der er nu én sangaften tilbage. Det er onsdag den 31. juli klokken 20, og denne sidste sangaften holdes ved Redningshuset. Koret synger fem sange akkompagneret af Anni Nauntofte på harmonika, herefter hviler koret stemmerne, mens John Becker og Hans Melgaard underholder med sang og anekdoter fra ”det virkelige liv”! Og så synger koret yderligere fem sange, inden aftenen afrundes med at Eva Nauntofte spiller solen ned på kornet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...