Robin Haslund Buch berørte både lattermuskler og følelser

HJØRRING: Ældre Sagen Hjørring fik besøg af Karmen med K, alias Robin Haslund Buch, til et velbesøgt arrangement. Og med hans entre var gækken sluppet.

- Det var en super skøn eftermiddag, hvor lattermusklerne blev rørt, og følelserne blev i den grad også rørt og berørt, da Robin med stor indlevelse og engagement fortalte, hvordan hans liv har formet sig, og formet ham som menneske, fortæller næstformand Hanna Simonsen fra Ældre Sagen.

- Et fantastisk dejligt, humoristisk og hjertevarmt oplæg, der afspejlede alle facetter, og gav et godt indblik i både livets opture og nedture.

- Det står lysende klart, hvor meget familie betyder, og hvordan familierelationer påvirker et menneskes udvikling. Det samme gør sig gældende for gode venner og et super godt netværk, og det giver stof til eftertanke i en tid, hvor der er meget fokus på ego’et.

Ældre Sagen har desuden holdt årsmøde - også med stort fremmøde.

Følgende blev valgt: Bente Vogt, formand, Hanna Simonsen, næstformand, ny kasserer Ole Vang Brun (1.Suppleant), sekretær Inga Jensen, bestyrelsesmedlemmer Anne Mengel-Jørgensen, Erik Steen Nielsen, Niels Erik Vangsted og Hanna Pedersen og nyvalgt 2. Suppleant Kamma Andersen.

- Ole Vang Brun afløste mangeårigt bestyrelsesmedlem, tidligere formand og kasserer Ove Christensen, som desværre har valgt at afgå af helbredsmæssige årsager, oplyser Hanna Simonsen.

Ove Christensen modtog ÆldreSagens æresbevis for sin lange og utrættelige indsats og virke i lokalafdeling Hjørring, og også i koordinationsudvalget i Hjørring kommune.

- Ove C har været et fantastisk forbillede og mentor for nyvalgte bestyrelsesmedlemmer, som han på sin fantastiske empatiske måde har forstået at rumme og støtte ind i opgaven som frivillig, lyder det fra Hanna Simonsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...