Gratis høretest lørdag og gratis test af høreapparater

HJØRRING: Dansk HøreCenter i Hjørring, Banegårdspladsen 3, har åbent hus lørdag 6. april klokken 10-14. Her kan gæsterne få testet hørelsen gratis og møde personalet i afdelingen. Det er ikke nødvendigt at bestille tid.

- Viser det sig, at du lever med nedsat hørelse, kan du prøve de nyeste, moderne høreapparater gratis i 30 dage, og mærke forskellen i vante omgivelser. Man skal nemlig vænne sig til at gå med høreapparater, så det er en fordel for dig at prøve dem. I de 30 dage får du også apparaterne tilpasset/justeret løbende, så de passer netop til dig og dine behov, lyder det i en pressemeddelelse fra firmaet.

Når man skal have høreapparat, sætter det naturligvis en masse tanker i gang, og mange har et krav til en diskret løsning, når de skal have høreapparater.

- Moderne høreapparater er heldigvis små og diskrete og trods den lille størrelse, er de små teknologiske vidundere, som kan bidrage til livskvalitet for den enkelte.

Hos Dansk HøreCenter kan kunderne få høreapparater, hvor de kan streame lyd fra smartphone direkte i apparaterne, og brugerne kan endda også få dem justeret online, så de ikke behøver at møde fysisk op i hørecenteret hver gang, man skal have dem justeret.

- Derudover er det nyeste skud på stammen et genopladeligt høreapparat, som sætter helt nye standarder inden for høreapparatteknologien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...